coca de foie 011

Aquests dies que falten abans de Nadal , us vull presentar un menu perquè us pogueu inspirar, pero hi ha moltes receptes al blog que poden servir per un àpet de Nadal o d’aquestes festes

De foie amb poma , hi ha una altra recepta FOIE AMB POMA CARAMELITZADA, pero es que aquesta barreja m’agrada mooooooolt. I com que es un producte que no mengem habitualemnt, doncs trovo que fa festa.

El que us presento avui es molt fàcil. I com sempre molt bo!!!.

El podeu fer en dos formats, una coca gran i tallar-la a taula o fer-les individuals.

coca de foie 005

INGREDIENTS:

1 paquet de pasta brisa.

Foie (mi-cuit).

Poma , mantega i sucre.

Fulles de rúcula.

caviar d’oli (  podeu adornar amb el que volgueu)

coca de foie 013

 

EL.LABORACIÓ:

Tallem la làmina de pasta brisa amb el format que vulguem.

Posem sobre una bandeja del forn paper de forn, a sobre la pasta brisa i a sobre més paper i a sobre l’altra bandeja del forn , perque ens quedi cruixent i no creixi la pasta. Ho posem al forn calent 200º i l’hi deixem uns 10 minuts….comproveu que estigui d’un color torrat. Reservem. Si ho feu uns dies abans , podeu guardar la pasta un cop estigui freda en un recipient hermètic.

Caramelitzem la poma, tallada, amb mantega i sucre a la paella.

I fem el muntatge.

Primer la pasta, després la poma barrejada amb el foie laminat i ho guarnim amb fulles de rúcula i caviar d’oli.

Està genial!!!!

coca de foie 010