P1050167

Després de mesos de no publicar, avui m’he tornat a animar. No us penseu que he deixat de cuinar, ni sobretot de menjar !!!, pero m’he complicat la vida amb un nou projecte, que acabarà el juny, el dia del meu aniversri, si tot va bé, llavors espero tronar amb més empenta que mai!!!!!

Avui he preparat aquest pastís , seguint una recepta vegana, m’ha semblat tant fàcil tant bo, tant versatil amb els ingredients i tant fotogènic, que m’he animat a fer un post.

P1050156

Feu-me cas i proveu de fer-lo, es molt i molt fàcil i el resultat sa i bo.

Els ingredients els he canviat una mica, pero us dono les opcions perque vosaltres opteu pel que més us agradi. Podeu fer-lo vegà o no depende dels ingredients que utilitzeu.

INGREDIENTS:

PA DE PESSIC:

50 ml d’oli de coco (qualsevol oli vegetal)

200 g de sucre en pols.

210 g de farina.

1 cullerada sopera de suc de llimona.

1 cullerada de postres de bicarbonat.

1 pols de sal.

235 ml de llet ( de vaca , de civada…)

1 cullerada de ratlladura de llimona ( ratlladura d’una llimona).

COBERTURA:

150 g de sucre en pols.

2 cullerades soperes de suc de llimona.

Maduixetes, gerds….(el que volgueu)

P1050161

EL.LABORACIÓ:

1.- Escalfeu el forn a 180 º.

 

2.- En un bol , barregeu l’oli, el sucre, el suc de llimona, la ratlladura d’una llimona i la llet, fins que estigui ben barrejat. tamisseu la farina, el bicarbonat i un pols de sal. Afegiu-ho a la barreja anterior, suaument.

 

3.- Suqueu amb mantega o un greix vegetal el motlle. Enforneu-ho entre 45 i 60 minuts, Punxem amb un palillo llarg , si ens surt net ja estarà cuit.

 

4.-treiem del forn deixem refredar sobre una reixa, desmotllem. I deixem que es refredi del tot.

 

5.-Barregem els suc de llimona i el sucre i cobrim la superficie del pastís. Hi posem a sobre els fruits vermells i esposem amb sucre en pols.

P1050169

Que profiti !!!!!!!!!!!!!!