Després d’un munt de dies sense publicar i amb el blog desatès, ens hi tornem a enganxar.
He tingut un mes de maig molt ocupat amb molts events variats , des de una cursa a Barcelona, una caminada popular a Solsona, una fira de St. Isidre amb una carpa compartida que va tenir un èxit espatarrant, un viatge a la Camarga amb amigues, l’ inaguració de l’expocició del meu germà Jaume Roure i la festa dels 60 anys del Josep Mª……
I precisament d’aqeusta festa us en volia parlar, bé, més que de la festa de les postres que vaig fer i que vull tornar a repetir per penjar-les al blog , doncs totes estaven boníssimes i gairebé no les vaig tastar….o sigui que apart de ensenyar-vos-les , també les vull provar !!!!
La primera que he preparat ha estat la més fàcil i la que gairebé va tenir més èxit .
INGREDIENTS:
400 gr. de cobertura de xocolata blanca.
100 gr. de nata.
1 llima.
100 gr. de cobertura de xocolata blanca.
ratlladura de llima
sucre llustre.
EL.LABORACIÓ:
Desfeu la xocolata blanca al bany Maria o al microones, poseu la nata al foc i escalfeu-la fins al punt d’ebullició, barrejeu-la amb la xocolata amb una cullera de fusta fins que obtingueu una parta suau i lligada.
Ratlleu la pell de la llima i feu-ne un suc , barregeu-ho a l’anterior mescla.
Forreu un motlle amb paper film i exteneu la barreja, que quedi d’una alçada d’un o dos cm.
Guardeu un dia a la nevera o al congelador.
Desmotlleu-la i poseu-hi una capa fina de xocolata blanca , feta amb els 100 gr. de cobertura . Torneu a guardar a la nevera o al congelador.
A l’hora de servir gireu-la que quedi la capa de xocolata a sota , talleu-la i a sobre hi poseu el sucre llustre i més ratlladura de llima.
Facil, oi???