DSCF0890 Després d’un munt de dies sense publicar i amb el blog desatès, ens hi tornem a enganxar.

He tingut un mes de maig molt ocupat amb molts events variats , des de una cursa a Barcelona, una caminada popular a Solsona, una fira de St. Isidre amb una carpa compartida que va tenir un èxit espatarrant, un viatge a la Camarga amb amigues, l’ inaguració de l’expocició del meu germà Jaume Roure i la festa dels 60 anys del Josep Mª……

I precisament d’aqeusta festa us en volia parlar, bé, més que de la festa de les postres que vaig fer i que vull tornar a repetir per penjar-les al blog , doncs totes estaven boníssimes i gairebé no les vaig tastar….o sigui que apart de ensenyar-vos-les , també les vull provar !!!!

DSCF0896La primera que he preparat ha estat la més fàcil i la que gairebé va tenir més èxit .

INGREDIENTS:

400 gr. de cobertura de xocolata blanca.

100 gr. de nata.

1 llima.

100 gr. de cobertura de xocolata blanca.

ratlladura de llima

sucre llustre.

DSCF0894

EL.LABORACIÓ:

Desfeu la xocolata blanca al bany Maria o al microones, poseu la nata al foc i escalfeu-la fins al punt d’ebullició, barrejeu-la amb la xocolata amb una cullera de fusta fins que obtingueu una parta suau i lligada.

Ratlleu la pell de la llima i feu-ne un suc , barregeu-ho a l’anterior mescla.

Forreu un motlle amb paper film i exteneu la barreja, que quedi d’una alçada d’un o dos cm.

Guardeu un dia a la nevera o al congelador.

Desmotlleu-la i poseu-hi  una capa fina de xocolata blanca , feta amb els 100 gr. de cobertura . Torneu a guardar a la nevera o al congelador.

A l’hora de servir gireu-la que quedi la capa de xocolata a sota , talleu-la i a sobre hi poseu el sucre llustre i més ratlladura de llima.

Facil, oi???

DSCF0899