STRUDEL DE PERES, POMES , XOCOLATA I AVELLANES

P1060157

Després de molts mesos sense publicar, comença ( almenys es el meu proposit), una nova etapa de Cullera de Roure.

Espero tornar a ser constant i publicar més regularment, ja que realment cuinar , cuino i fins i tot a vegades fotografio….pero la feina de després ….doncs no la faig.

Així que menys rotllo i anem de cara a la recepta.

L’Strudel es un pastís que sempre m’ha agradat molt i es molt fàcil de fer.

Tenia pasta filo a la nevera i l’havia de gastar, només faltava el farcit i com veieu s’hi pot posar els ingredients, fruita, fruits secs, xocolata…..el que volgueu.

P1060155

INGREDIENTS:

3 fulles de pasta filo.

1 pera, 2 pomes, 50 gr. d’avellanes, 2 cullerades de cacao en pols, 1 culleradeta de canyella.

80 gr. de sucre glaç.

50 gr. de mantega.

P1060145

EL.LABORACIÓ:

Tallem les pomes i les peres a talls petits, hi afegim les avellanes triturades , les 2 cullerades de cacao i el sucre. Remenem.

Estenem una fulla de pasta filo i la pintem amb mantega desfeta, a sobre posem l’altra fulla i fem el mateix procès i el mateix amb la tercera. posem el farciment, cagolem com si fos un braç de gitano , pero tancan les puntes amb la pasta .  pintem amb mantega la superficie i el posem al forn a 170º, 40 minuts o fins que veieu que està daurat.

Treiem del forn, esperem que es refredi una mica i esposm a sobre sucre glaç amb generositat.

P1060161

Deixa un comentari