Aquesta entrada del bloc sembla una mica extranya, si més no pel títol…..
Pero té una raó de ser, el bloc “els fogons de la bordeta” :http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/05/12/la-recepta-del-15-de-maig-4/
cada mes proposen una recepta, que anomenen la recepta del 15, perque les publiquen el dia 15, i aquest mes de maig la recepta es un entrepà.
Així es que he fet un entrepà de l’embutit de peus de porc. Que podeu trobar la recepta aqui: https://culleraderoure.wordpress.com/2012/05/12/embotit-de-peus-de-porc/.
El pa també l’he fet jo , amb la recepta del pa sense llevat :
https://culleraderoure.wordpress.com/2012/04/15/pa-sense-llevat/
afegint-hi orenga fresca.
Agafeu el pa, suqueu-lo amb un bon tomaquet, un rajolí d’oli, tomaquet tallat en làmines primes i l’embotit.
I el resultat es meravellós ¡¡¡¡¡¡. Sà , rústic, casolà, del pais, de proximitat….
Fantàstic! Una idea molt original. I tot fet a casa! Els peus, el pa… aquest entrepà et posa les piles inmedeiatament!!! Petons
gràcies Marina, es un embutit que malgrat sigui de porc, es saludable i sense colesterol. petons.
Ostres, només per la satisfacció d’haver-ho fet tot tu aquest entrepà ha de ser boníssim! I amb aquest embotit de peu de porc, mmmm… la bomba!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Moltes gràcies a vosaltres. la recepta del 15 es tot un aconteixement a la xarxa. FELICITATS.
Oh!! Quina pasada, us feu l’embotit i tot!! Els peus de porc em perden, aixi que em quedo amb la recepta! Petons
moltes gràcies pel comentari. prova-la , ja veuràs que fàcil que es ….i bona¡¡¡¡¡
Quina passada d’entrepà. M’apunt la recepta dels peus de porc, m’encanten i en pla embotit han de ser massa. Enhorabona!
moltes gràcies, prova-ho , ja veuràs com t’agradarà, es una mica laboriós pero molt bo.
Mmmmm doncs ens apuntem aquesta recepta d’embotit de peus de porc…una autèntica delícia!!!
moltes gràcies pel teu comentari……au¡¡¡¡ a provar-ho ¡¡¡¡¡
Hola!
Acabo de descobrir el teu blog gràcies a l’índex de receptes d’entrepans. M’he quedat “al·lucinada” de veure que no només us feu el vostre propi pa sinó també l’embotit!! Renoi!! Quines mans!!
Amb el teu permís donaré una volta pel blog. El que he vist fins al moment m’agrada molt!
A reveure!
Eva
moltes gràcies pel teu comentari, es un bloc gairebé acabat de neixer…i de poble, jejejej.
Quina pintassa!! els peus de porc, m´encanten… i així en entrepà hem sembla un luxe… Molt bona proposta. Petons,
moltes gràcies pel comentari. un petó.
Que rico Leo. un pan bien blanquito y un relleno bien rico.
Bss
Virginia “sweet and sour”
Gracias Virgínia…estava de muerte ¡¡¡¡, un beso.