semifred 010Un altre pastís dels que a mi m’agraden, formatge, fruites i esteticament preciós !!!!

Aquests pastís el podeu menjar gelat, o només amb una estona al congelador que es prengui i després a la nevera.

Hi van tres tipus de fruits vermells, jo l’he fet amb maduixes, cireres i gerds, pero ara que comencen les mores podeu substituir qualsevol de les tres fruites  per mores, o sino a la vostra creativitat i imaginació.

El formatge també podeu posar-lo al vostre gust. Jo l’he fet amb ricotta , pero el podeu fer amb qualsevol formatge fresc o d’untar.

semifred 008

 

I ara anem per la recepta:

INGREDIENTS:

Per la base:

175 gr. de galetes Oreo (1 paquet)

2 cullerades soperes de sucre glaç.

75. gr. de mantega.

 

 

175. gr. de formatge ricotta (o qualsevol formatge per untar).

250 gr. de mascarpone.

400. gr. de nata.

1 beina de vainilla.

90 gr. de sucre.

2 cullerades de suc de llimona.

 

 

125. gr. de cireres.

125 gr. de maduixes.

125 gr. de gerds.

 

100 gr. d’atmella a trossets.

100 gr. de sucre.

semifred 002

 

 

EL.LABORACIÓ:

Base:

Separem la nata que hi ha dins les Oreo i la guardem. Triturem les galetes, les barregem amb mantega fosa, i el sucre glaç.

Suquem la base del motlle amb mantega i a sobre hi posem aquesta barreja. 

Reservem a la nevera.

Crema:

Muntem la nata amb el sucre.

Barregem el mascarpone, el formatge ricotta i el farciment de les oreo amb el suc de llimona, i la vainilla (que rascarem l’nterior de la beina). Afegir-hi la nata muntada amb compte , suaument. En farem 4 parts.

Farem un puré amb cada una de les fruites, sense barrejar-les.

Primer barrejarem 1/4 part de la crema amb les maduixes. Ho escampem per sobre la base que ja teniem i ho posem al congelador 30 minuts.

Després hi posarem un altre 1/4 de  la crema , sense cap fruita. 30 minuts més.

Mentres en una paella hi posem les atmetlles amb el sucre, fins que ens quedin caramelitzades.

Ho posem sobre la crema i abans de posar-hi la barreja del 174 de crema amb els gerds, 30 minuts mes al congelador.

I finalment la barreja amb les cireres i cap al congelador.

jo us aconsello que després de 30 minuts ho poseu a la nevera, sino es massa fort per tallar-ho.

I per últim ho guarnim amb fruits vermells frescos.

semifred 003

Genial oi?????