Un altre pastís dels que a mi m’agraden, formatge, fruites i esteticament preciós !!!!
Aquests pastís el podeu menjar gelat, o només amb una estona al congelador que es prengui i després a la nevera.
Hi van tres tipus de fruits vermells, jo l’he fet amb maduixes, cireres i gerds, pero ara que comencen les mores podeu substituir qualsevol de les tres fruites per mores, o sino a la vostra creativitat i imaginació.
El formatge també podeu posar-lo al vostre gust. Jo l’he fet amb ricotta , pero el podeu fer amb qualsevol formatge fresc o d’untar.
I ara anem per la recepta:
INGREDIENTS:
Per la base:
175 gr. de galetes Oreo (1 paquet)
2 cullerades soperes de sucre glaç.
75. gr. de mantega.
175. gr. de formatge ricotta (o qualsevol formatge per untar).
250 gr. de mascarpone.
400. gr. de nata.
1 beina de vainilla.
90 gr. de sucre.
2 cullerades de suc de llimona.
125. gr. de cireres.
125 gr. de maduixes.
125 gr. de gerds.
100 gr. d’atmella a trossets.
100 gr. de sucre.
EL.LABORACIÓ:
Base:
Separem la nata que hi ha dins les Oreo i la guardem. Triturem les galetes, les barregem amb mantega fosa, i el sucre glaç.
Suquem la base del motlle amb mantega i a sobre hi posem aquesta barreja.
Reservem a la nevera.
Crema:
Muntem la nata amb el sucre.
Barregem el mascarpone, el formatge ricotta i el farciment de les oreo amb el suc de llimona, i la vainilla (que rascarem l’nterior de la beina). Afegir-hi la nata muntada amb compte , suaument. En farem 4 parts.
Farem un puré amb cada una de les fruites, sense barrejar-les.
Primer barrejarem 1/4 part de la crema amb les maduixes. Ho escampem per sobre la base que ja teniem i ho posem al congelador 30 minuts.
Després hi posarem un altre 1/4 de la crema , sense cap fruita. 30 minuts més.
Mentres en una paella hi posem les atmetlles amb el sucre, fins que ens quedin caramelitzades.
Ho posem sobre la crema i abans de posar-hi la barreja del 174 de crema amb els gerds, 30 minuts mes al congelador.
I finalment la barreja amb les cireres i cap al congelador.
jo us aconsello que després de 30 minuts ho poseu a la nevera, sino es massa fort per tallar-ho.
I per últim ho guarnim amb fruits vermells frescos.
Genial oi?????