Aquesta entrada es una recepta estiuenca, lleugera, fàcil i d’èxit assegurat. 

Vaig fer un sopar d’estiu amb les amigues, 13 dones!!!!, i un dels plat va ser aquest tabulé, quin èxit totes varen demanar la recepta i prometre que el farien a casa ….així que la poso al bloc per si la voleu fer…amigues i seguidors del bloc.cus cus 010cus cus 009El cus-cus que veieu a la fot es integral, per aixó té un color més fosc, ultimament utilitzo molt tot tipus de pasta i cereals integrals, son igual de bons i més saludables, perque porten més fibra.cus cus 008 cus cus 007INGREDIENTS:

1/2 Kg. de cus-cus (precuinat).

2 llimes,

4 tomaquets madurs.

1 gra d’all.

un manat de menta fresca.

un manat de julibert.

oli d’oliva.

EL.LABORACIÓ:

Poseu en una cassola un raig d’oli i sofregiu-hi el gra d’all tallat petit, mentrestant poseu al foc un pot amb aigua a bullir , el doble de la quantitat de cus-cus, en aquest cas 1 litre.

Quan el gra d’all estigui daurat hi tireu el cus-cus i el sofregiu una mica el cus-cus, pareu el foc i tireu-hi l’aigua bullint, remeneu sense parar mentres va absorvint l’aigua perque no s’agrumulli.

Deixeu-ho refredar.

Un cop fred ja podem preparar l’amanida, hi barregem el tomaquet talladet petit, la menta i el julibert tallats petits i ho amanim amb sal , ratlladura de les dos llimes , el suc , sal i oli d’oliva.

Molt refrescant , ideal per un picnic a l’aire lliure amb una copa de vi blanc.

cus cus 006cus cus 005 cus cus 004 cus cus 003 cus cus 001