El meu fill Pau, va anar la setmana passada a Bolonia amb una colla d’amics i amigues. I com a regal ens va portar pasta italiana, uns macarrons extra grans¡¡¡¡¡¡
Resulta que els seus amics varen portar els mateixons macarrons amb l’intenció de fer la mateixa recepta que jo, la mare de’n Pau, així que ens hem donat moltaaaaaa pressa i avui mateix hem fet els macarrons perque ells els puguin cuinar JÁ ¡¡¡¡¡¡¡¡
Amics i amigues del Pau, vull resultats i fotos ¡¡¡¡¡ RECEPTA:
PER 5 PERSONES.
INGREDIENTS:
1 paquet de pasta 500 gr.
1 Kg. de tomaquets madurs , tipus els de sucar pa.
500 gr. de gambes pelades (jo els hi posat de les congelades )
200 gr. de formatge parmesà en làmines o ratllat.
oli, sal, pebre, orenga.
Poseu al foc una olla , ben gran, amb aigua, sal i un raig d’oli, quan bulli hi tireu la pasta la remeneu i la deixeu bullir 1/4 d’hora.
La coleu i la reserveu.
En una cassola grossa, hi poseu oli, que quedi el cul cobert, i hi afegiu els tomaquets net i tallats en 4 trossos, afegiu sal, pebre negre i força orenga. Deixeu que escogui una mica, que els tomaquest es desfacin, uns 10 minuts, hi afegim les gambes, 5 minuts més. I ja està a punt per barrejar-hi la pasta que tenim cuita.
Ho posem als plats i per sobre el formatge i si voleu una mica més d’orenga.
Fàcil , ràpida i molt bona ¡¡¡¡¡¡¡
Quina bona pinta!! M’encanta!! La faré segur, encara que siguin amb little macarrons, jejeje!!
Gràcies Kari. Segur que amb qualsevol tipus de pasta queda bé ¡¡¡
Boníssims!! i més si la pasta ha vingut directament d’Itàlia ;-). A casa en tinc d’aquests gegants, així que m’ho anoto, m’encanten!
Doncs si tens els gegants els pots fer igual ¡¡¡ a veure si t’agradarà¡¡¡
Quin bon dinar que faran els amics d’en Pau!!!!
petonets
Aixo si es que els fan…de moment encara no en tinc noticies, hahahha. petons.
Un plato de pasta delicioso.
Zorionak por tu blog pq es muy bueno.
Muchísimas gracias . Lo hago con todo el cariño del mundo.
Sóc l’Eva, l’amiga del Pau, aquest dissabte els faré per la família, que encara no havia tingut ocasió! ja rebràs fotos i notícies, fan molt bona pinta! moltes gràcies!
Gràcies Eva, Tinc ganes de veure els resultats¡¡¡¡¡
Reblogueó esto en Celler-Adocse.
Leo, et vaig seguint encara que no cuino massa.
Avui he fet els macarrons amb gambes. Molt bons, a tots ens han encantat!
Moltes gràcies pel comentari Concep!!!! Estic contenta que els hagueu trobat bons.