foto (63)El meu fill Pau, va anar la setmana passada a Bolonia amb una colla d’amics i amigues. I com a regal ens va portar pasta italiana, uns macarrons extra grans¡¡¡¡¡¡
foto (64)
Resulta que els seus amics varen portar els mateixons macarrons amb l’intenció de fer la mateixa recepta que jo, la mare de’n Pau, així que ens hem donat moltaaaaaa pressa i avui mateix hem fet els macarrons perque ells els puguin cuinar JÁ ¡¡¡¡¡¡¡¡

Amics i amigues del Pau, vull resultats i fotos ¡¡¡¡¡big macarrons 001 RECEPTA:

PER 5 PERSONES.

INGREDIENTS:

1 paquet de pasta 500 gr. 

1 Kg. de tomaquets madurs , tipus els de sucar pa.

500 gr. de gambes pelades (jo els hi posat de les congelades )

200 gr. de formatge parmesà en làmines o ratllat.

oli, sal, pebre, orenga.

big macarrons 002 EL.LABORACIÓ:

Poseu al foc una olla , ben gran, amb aigua, sal i un raig d’oli, quan bulli hi tireu la pasta la remeneu i la deixeu bullir 1/4 d’hora.

La coleu i la reserveu.

En una cassola grossa, hi poseu oli, que quedi el cul cobert, i hi afegiu els tomaquets net i tallats en 4 trossos, afegiu sal, pebre negre i força orenga. Deixeu que escogui una mica, que els tomaquest es desfacin, uns 10 minuts, hi afegim les gambes, 5 minuts més. I ja està a punt per barrejar-hi la pasta que tenim cuita.

Ho posem als plats i per sobre el formatge i si voleu una mica més d’orenga.
big macarrons 003
Fàcil , ràpida i molt bona ¡¡¡¡¡¡¡

big macarrons 005 big macarrons 008