magdalenes de apstanaga 001La Neus, pels qui no ens coneixeu ,es la meva filla mitjana, de tant en tant, l’hi agrada fer galetes (es especilista en unes petitones cruixents, de mantega….molt bones ¡¡¡¡, algun dia les presentarem al blog), magdalenes, algún pastis…aqui al blog ja us en vaig posar un: El pastis de la Neus.

La Neus només ve el cap de setmana , a Solsona, la resta està a BCN, així que arriba i ja porta l’idea al cap: mama vull fer magdalenes de pastanaga…i fet i dit, dissabte a la tarda a fer magdalenes, que després reparteix, a casa, al seu pis ,a la feina, a la germana , a les iaies… es molt generosa ¡¡¡¡

I de veritat feu-les , li han sortit boníssimes¡¡¡¡

INGREDIENTS:

3 ous.

3 pastanagues.

150 gr. de farina.

100 gr. de sucre.

50 ml. oli de girasol.

1 cullerdeta de cafè de canyella.

1 culleradeta de postres de llevat Royal.

Cobertura:

cobertura de xocolata negra i blanca.

50 gr. de mantega.

EL.LABORACIÓ:

Bateu esl ous i el sucre, fins que doblin el seu tamany.

Tamiseu la farina, la canyella i el llevat , afegiu-ho a la barreja anterior.

Ratlleu la pastanaga , ben petita. Barregau-ho amb l’anterior massa i afegiu-hi l’oli.

Ompliu els moltlles de magdalenes fins a 3/4 parts, poseu-ho al forn pre-escalfat a 180º, durant una 1/2 hora.

Deixeu-les refredar.

Mentres ,desfeu la cobertura de xocolata amb una mica de mantega , al bany maria i banyeu per sobre les magdalenes.

magdalenes de apstanaga 006

Molt bones ¡¡¡ ¡¡ va, si us poseu a fer-les encara hi sou a temps per menjar-vo-les demà per esmorzar.