Continuem amb les pomes, pero avui farem una recepta salada, un segon plat.
Com “gairebé” sempre, es una recepta molt fàcil, que queda espectacular a la taula i per suposat molt bona.
L’he acompanyat de melmelada, de qualsevol gust hi queda bé.
Cada any em donen fruites de casa, de l’hort, silvestres…i en faig melmelades. I cada any intento inventar noves barreges , aquestes són les que tinc al rebost aquesta temporada: Albercocs amb flor de saüc, Raïm amb anous, Pruna amb cardamomo i Figues amb conyac.
Si voleu alguna recepta de les melmelades , pregunteu…….i us les explicaré ¡¡¡¡¡.
I ara anem per la recepta del filet:
INGREDIENTS:
1 filet de porc.
2 pomes golden.
200 gr. de xampinyons naturals.
i paquet de pasta de full.
1 ou.
oli, sal, pebre i canyella.
EL.LABORACIÓ:
Salpebrem el filet , posem oli en una cassola i quan estigui ben calent , hi posem el filet tomba i tomba ,que quedi sellada la carn. reservem.
En una paella fregim amb una mica d’oli, els xampinyons tallats a làmines i les pomes , també tallades. Hi afegim canyella en pols.
Estenem la pasta de full, i en guardem un trosset, per per les fulles d’adorno a sobre. Posem els xampinyos i la poma sobre la pasta de full, després hi posem el filet , ho enrotllem, hi posem a sobre les fulles de pasta, d’adorno i ho pintem tot amb un ou batut.
Ho posem al forn , a foc alt , per sobre i per sota i quan estigui la pasta de full cuita (ho veurem amb el color), ja ho podem treure.
I ho acompanyeu d’un bona melmelada¡¡¡¡¡¡
Que vagi de gust¡¡¡¡¡¡
Que bo! Saps treure profit de les pomes, tu!! Quina delícia de recepta.
Moltes gràcies Marina ¡¡¡¡, es que són tant bones les pomes¡¡¡¡¡¡
Reblogueó esto en Celler-Adocse.