filet de porc 004Continuem amb les pomes, pero avui farem una recepta salada, un segon plat.

Com “gairebé” sempre, es una recepta molt fàcil, que queda espectacular a la taula i per suposat molt bona.

L’he acompanyat de melmelada, de qualsevol gust hi queda bé.

Cada any em donen fruites de casa, de l’hort, silvestres…i en faig melmelades. I cada any intento inventar noves barreges , aquestes són les que tinc al rebost aquesta temporada: Albercocs amb flor de saüc, Raïm amb anous, Pruna amb cardamomo i Figues amb conyac.

filet de porc 010

filet de porc 014Si voleu alguna recepta de les melmelades , pregunteu…….i us les explicaré ¡¡¡¡¡.

I ara anem per la recepta del filet:

filet de porc 008

INGREDIENTS:

1 filet de porc.

2 pomes golden.

200 gr. de xampinyons naturals.

i paquet de pasta de full.

1 ou.

oli, sal, pebre i canyella.

filet de porc 006

EL.LABORACIÓ:

Salpebrem el filet , posem oli en una cassola i quan estigui ben calent , hi posem el filet tomba i tomba ,que quedi sellada la carn. reservem.

En una paella fregim amb una mica d’oli, els xampinyons tallats a làmines i les pomes , també tallades. Hi afegim canyella en pols.

Estenem la pasta de full, i en guardem un trosset, per per les fulles d’adorno a sobre. Posem els xampinyos i la poma sobre la pasta de full, després hi posem el filet , ho enrotllem, hi posem a sobre les fulles de pasta, d’adorno i ho pintem tot amb un ou batut.

Ho posem al forn , a foc alt , per sobre i per sota i quan estigui la pasta de full cuita (ho veurem amb el color), ja ho podem treure.

I ho acompanyeu d’un bona melmelada¡¡¡¡¡¡

Que vagi de gust¡¡¡¡¡¡

filet de porc 018