Avui una recepta de cada dia, abans que arribin les festes de Nadal. Sana i fàcil.
He vist que les entrades més vistes aquests últims dies són les que tenen a veure amb les festes de Nadal, així que he pensat que a partir de la setmana que ve, fins arribar a Nadal, faré un menú, perquè us pogueu inspirar per els àpets de Nadal…..a veure si me’n surto ¡¡¡¡¡.
I ara aquesta recepta per menjar sa i lleuger , mentres esperem les festes.
INGREDIENTS:
1/4 DE kG. DE QUINOA.
2 MANATS D’ESPINACS .
PINYONS, PANSES, PIPES , LLAVORS…..
1 GRA D’ALL.
UN RAGET DE SALSA DE SOJA.
OLI.
EL.LABORACIÓ:
Posem una olla d’aigua al foc, quan bulli hi tirem la quinoa, que haurem rentat , i la deixem bullir 1/4 d’hora. Escorrem.
Fem bullir els espinacs, els escorrem i els tallem ben petits.
En una paella posem oli i fregim un gra d’all , tallat ben petit, els pinyons, les panses, pipes de carbassa, i les llavors que tingueu a ma.
Sofregim en aquest oli els espinacs, hi afegim la quinoa, i un raget de salsa de soja.
I ja estarà llest. Si voleu que quedi més maco podeu emplartar-ho amb aro…..
Bon profit ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡