Continuem amb les receptes del sopar de les amigues.
Després del coctel , un vaset de gaspatxo de síndria ben fresquet.
INGREDIENTS:
Síndria.
Tomaquets.
Cogombre.
Sal.
Sucre.
Crema de vinagre balsàmic.
Llima.
EL.LABORACIÓ:
Poseu al got de la batedora, la meitat de síndria i la meitat de tomaquets naturals pelats, per cada dos tomaquets, mig cogombre.
Afegiu, la sal, el sucre, ratlladura de pell de llima, la crema de vinagre , o vinagre de mòdena.
Un cop batut es tracta de que ho aneu tastant, que es massa àcid, doncs afegiu sucre, que es soso, sal…que li voleu donar un gust més fort afegiu vinagre……al gust de consumidor.
Feu-ho el moment abans de servir, ben fresquet i amb una fulla de menta o una branqueta d’herva aromàtica que tingueu a casa.
Quina delícia més bona i fresqueta! Jo també en faig, amb síndria, el que no hi havia posat mai és la llima. Ho provaré! gràcies! PEtons
moltes gràcies Marina, ara a l’estiu venen de gust les coses fresquetes i lleugeres. Un petó¡¡¡¡¡
Va ser la Neus la primera que em va parlar d’aquest gaspatxo. Encara que soc bastant especial per a barrejar dolç i salat, vaig confiar am ella i amb el gaspatxo que li va prepara la Leo i que tan bo estava. Només he de dir que va ser un plat estrella del sopar, i el que més destaco es la suavitat del seu contrast. Moltes gracies per la recepta!
Moltes gràcies Carolina, per llegir el bloc, fer cas de la Neus, provar les receptes i explicar-nos el resultat¡¡¡¡¡¡