La primera recepta del sopar: COCTEL.

Els que sou de Solsona ja coneixeu a Cal Taribó, i sobretot l’Albert. Pels que no sou de Solsona Cal Taribó es una fruiteria, pero no sols es una fruiteria, es molt més.A  l’Albert l’hi encanten les delicatessen, i sempre té coses noves per oferir, te les ensenya, te les ofereix ,et convida….i com que sóc molt fàcil de convencer, perque a mi també m’agraden les coses noves i sobretot especials, doncs sempre acabo caient en la tentació…….

Un dels dies que hi vaig anar a comprar , em va ensenyar l’ampolla de Strike up, em va dir que era un vi fet de garnatxa i servia per preparar coctels….i la vaig comprar, esperant l’ocasió per fer un coctel.

I va arribar el dia:  el del sopar de les amigues…….

Les vaig rebre amb un coctel, molt senzill, doncs era la primera vegada que en preparava un, pero no per aixó deixava de ser boníssim ¡¡¡¡¡

Només es necessiten tres ingredients:

Strike up.

Suc de taronja natural.

Gel picat.

Barrejar l’Srike up i el suc de taronja en proporció del 50%. Posar el gel picat en una copa, i tirar-hi la barreja. Molt bò, suau i refrescant ¡¡¡¡

Ah ¡¡¡ i moltes gràcies  a les noies de l’Aixeta que em varen picar el gel i a sobre me’l varen regalar. Encara que aixó també té una història: com us havia explicat en la meva petita història culinaria, els meus pares varen tenir una cafeteria, i el meu pare també li agradaven les coses noves . Total que ell havia comprat en el seu moment una màquina de pica gel, per fer combinats (era molt modern…). Quan ja no tenia el bar, un dia que va anar a l’Aixeta i picaven el gel amb un estri més casolà que el que ell tenia, total que els hi va regalar la seva màquina. I tal i com em va dir la Teresa , feia 29 anys que la tenien i funciona perfectament.