Avui anem a dinar a casa de la meva mare, i no cal que porti postres, perque ella sempre té alguna cosa bona , que  ha fet ella o que ha comprat a cal Massana especialment els mil fulls (són els millors del mon, mundial¡¡¡¡).

Avui sé que ha fet una flam, amb gust de taronja , que li queda boníssim, he de dir-li que el faci algún dia pel bloc.

Així que he decidit preparar aquestes galetes de xocolata, que son molt fàcils i tinc tots els ingredients a ma.

INGREDIENTS:

150 gr. de farina, un grapat de cereals (dels que tingueu a casa), 70 gr. de sucre moré, 100 gr. de sucre blanc, 115 gr. de mantega, 1 ou, 30 gr. de cacau en pols, 125 gr. de cobertura de xocolata (ja sabeu del del garric -garrac), 1 culleradeta de llevat Royal, 1 culleradeta d’essencia de vainilla, 1 culleradeta de sal.

EL.LABORACIÓ:

Posem en un bol, la farina , els cereals (que xafarem amb les mans), el cacao en pols, el llevat i la sal.

En un altre bol barregem els sucres i la mantega que estarà toba, afegim l’ou i barregem bé, podeu fer-ho amb les mans o amb una forquilla. Afegim la barreja anterior i tornem a remenar.

Quan tinguem la massa, trossegem les pastilles de  cobertura , amb un ganivet ( no importa gaire el tamany). i els hi barregem.

Guardem aquesta massa a la nevera un quart d’hora que es refredi una mica.

Donem la forma que més ens agradi a les galetes i ja les podem posar al forn, sobre el paper exprés per fornejar , amb el forn a uns 180º. Més o menys de 15 a 20 minuts. Deixem refredar , per tocar-les, sino es trenquen.

i ja està, per acompanyar un flam (com el de la meva mare), per berenar, per regalar a les amigues ¡¡¡¡¡¡