Aquest post es de categoria !!! . Ja veieu pel títol que es un pastís de boda i que es de la Montse, pero la boda no es de la Montse…la Montse es la que ha fet el pastís……El casament es el de la Pilar i l’Albert,que aprofito per felicitar-los i desitjar-els-hi el millor.
La Montse es una cuinera excelent , de la que ja tenim una recepta al blog: Les magdalenes de la Montse. Com podeu veure a les fotos , a part de ser boníssim , la presentació es una preciositat, i ha tingut el detall de passar-me fotos del pastís, donar-me la recepta i a sobre portar-me’n un de petit per fotografiar-lo i perquè el pugui tastar !!!!!!!!!!!!! BONÍSSIM !!!!!!!!!!!.
La recepta consta de dos parts : el pa de pessic i el frosting (cobertura i glasejat).
PA DE PESSIC:
Ingredients (per dos motlles de 20 cm.):
1 i 1/2 Iogurt.
4 i 1/2 (pots de iogurt) de farina.
1 i 1/2 (pots de iogurt d’oli de girasol)
4 (pots ) de sucre.
6 ous.
1 i 1/2 sobre de llevat Royal.
Ratlladura de la pell de mitja llimona.
El.laboració:
Es van afegint els ingredients, prenent com a referència de mesura el pot de iogurt, tot en un recipient . Ho batem amb la batedora elèctrica
Untem el motlle amb mantega/oli, i hi espolsem farina.
Repartim la barreja en dos motlles i ho posem al forn , que ja estarà a 180º, uns 20 o 25 minuts. Ho punxem , i ens ha de sortir sec, per assegurar-nos que està cuit.
Ho treiem del forn , el desmotllem quan estigui fred i l’emboliquem amb paper film fins l’endemà.
FROSTING DE FORMATGE:
Ingredients:
400 gr. de formatge Philadelfia.
125 gr. de mantega en pomada.
500 gr. de sucre glaç (tamissat).
1 culleradeta d’extracte de vainilla.
El.laboració:
Batem la mantega uns minuts, afegirm el formatge i l’extracte de vainilla , i ho batim tot junt fins que sigui una barreja uniforme, anem afegint el sucre a cullerades fins que estigui totalment integrat..
Abans de fer-lo servir l’hem de deixar refredar a la nevera.
MUNTATGE:
Dividim cada capa de pa de pessic en dos per poder farcir amb el frosting de formatge cobert de maduixes laminades i anem muntant els pisos. A sobre de tot també hi posarem frosting de formatge i fruites vermelles fresques ( maduixes, mores, aranyons, cireres, gerds…) i les pintarem amb gelatina per tal que quedin lluentes.
Un cop fet , l’hem de guardar a la nevera.
Si us ho heu llegit tot, ja veieu que es molt fàcil i us puc assegurar que molt bo.
MOLTES GRÀCIES MONTSE!!!!!!!!!