IMG-20150620-WA0015Aquest post es de categoria !!! . Ja veieu pel títol que es un pastís de boda i que es de la Montse, pero la boda no es de la Montse…la Montse es la que ha fet el pastís……El casament es el de la Pilar i l’Albert,que aprofito per felicitar-los i desitjar-els-hi el millor.

La Montse es una cuinera excelent , de la que ja tenim una recepta al blog:  Les magdalenes de la Montse. Com podeu veure a les fotos , a part de ser boníssim , la presentació es una preciositat, i ha tingut el detall de passar-me fotos del pastís, donar-me la recepta i a sobre portar-me’n un de petit per fotografiar-lo i perquè el pugui tastar !!!!!!!!!!!!! BONÍSSIM !!!!!!!!!!!.

pastis de la montse 002La recepta consta de dos parts : el pa de pessic i el frosting (cobertura i glasejat).

PA DE PESSIC:

Ingredients (per dos motlles de 20 cm.):

1 i 1/2 Iogurt.

4 i 1/2 (pots de iogurt) de farina.

1 i 1/2 (pots de iogurt d’oli de girasol)

4 (pots ) de sucre.

6 ous.

1 i 1/2 sobre de llevat Royal.

Ratlladura de la pell de mitja llimona.

pastis de la montse 014

El.laboració:

Es van afegint els ingredients, prenent com a referència de mesura el pot de iogurt, tot en un recipient . Ho batem   amb la batedora elèctrica

Untem el motlle amb mantega/oli, i hi espolsem farina.

Repartim la barreja en dos motlles i ho posem al forn , que ja estarà a 180º, uns 20 o 25 minuts. Ho punxem , i ens ha de sortir sec, per assegurar-nos que està cuit.

Ho treiem del forn , el desmotllem quan estigui fred i l’emboliquem amb paper film fins l’endemà.

 

pastis de la montse 011FROSTING DE FORMATGE:

Ingredients:

400 gr. de formatge Philadelfia.

125 gr. de mantega en pomada.

500 gr. de sucre glaç (tamissat).

1 culleradeta d’extracte de vainilla.

pastis de la montse 009El.laboració:

Batem la mantega uns minuts, afegirm el formatge i l’extracte de vainilla , i ho batim tot junt fins que sigui una barreja uniforme, anem afegint el sucre a cullerades fins que estigui totalment integrat..

Abans de fer-lo servir l’hem de deixar refredar a la nevera.

pastis de la montse 017

MUNTATGE:

 

Dividim cada capa de pa de pessic en dos per poder farcir amb el frosting de formatge cobert de maduixes laminades i anem muntant els pisos. A sobre de tot també hi posarem frosting de formatge i fruites vermelles fresques ( maduixes, mores, aranyons, cireres, gerds…) i les pintarem amb gelatina per tal que quedin lluentes.

Un cop fet , l’hem de guardar a la nevera.

IMG-20150620-WA0014

Si us ho heu llegit tot, ja veieu que es molt fàcil i us puc assegurar que molt bo.

MOLTES GRÀCIES MONTSE!!!!!!!!!