Actualizado recientemente3Com molts de vosaltres sabreu tinc una neboda que es diu Leonor com jo, i també com us imagineu n’estic molt orgullosa….es que només tinc una neboda!!!!!!

El dia 1 de juliol es el nostre Sant…i ho varem celebrar juntes, en família.

el sant de les leos 012

Aqui la teniu, amb un vestit de quan jo era petita…vintage total!!!

Aprofitant el dinar, la celebració, les fotos i lo guapa que es la meva neboda, ha ha ha, he fet una entrada per explicar-vos el menu i les receptes.

el sant de les leos 004El menu va ser molt refrescant, doncs feia una calor infernal!!!

D’entrant hi havia Gaspatxo de síndria., que tenia la recepta a l’enllaç.

el sant de les leos 015 el sant de les leos 013 De primer plat una LASANYA DE VERDURES.

Aquest plat no hi ha recepta al blog.Pero es molt fàcil i en quatre paraules us el explico….encara que es fàcil es un mica entretingut, doncs les verdures les heu de tallar molt petitones.

el sant de les leos 019

INGREDIENTS:

Làmines de lasanya, (en aquest cas eren de pasta fresca…boníssimes).

Verdures de tots els tipus que vulgueu , tallades a daus molt petits. ( carbassó, albergínia, porro, carbassa, pastanaga, xampinyons).

Beixamel : mantega, farina, llet, sal i pebre .

Formatge ratllat.

el sant de les leos 021

 

EL.LABORACIÓ:

Poseu oli en una paella i sofregiu les verdures poc a poc, fins que estiguin cuites.

Bulliu la pasta de la lasanya, seguint les instruccions del paquet.

Feu la beixamel.

Barregeu una cullerada o dos de beixamel a la verdura, i munteu la lasanya.

Poseu la beixamel per sobre i el formatge ratllat i al forn fins que tingui un color daurat.

el sant de les leos 025Ja veieu lo bona que estava !!!!!

De segon RAP ALLAGOSTAT.

També superfàcil i tant es pot menjar en fred com en calent. Acompanyat de la recepta estrella de casa nostra : Salsa de les patates braves de la RAU.

el sant de les leos 030

INGREDIENTS:

Rap, pebre nere, sal, pebre vermell dolç, oli.

Salsa de les patates braves.

el sant de les leos 029

EL.LABORACIÓ:

Farem que ens preparin el rap a la peixateria, treient l’espina i deixant els dos lloms sencers.

Els lligarem , com si fos un tall rodó perquè quedi més bona forma.

El salem i empebrem . Posem en un plat pebre vermell dolç, arrebossem el rap amb el pebre, que quedi recobert. Hi posem un bon ragi d’oli. El posem al forn , a 250 º i el deixem que es cogui….un mitja hora.

El deixem refredar, treiem el fil i el tallem a rodanxes. El servim amb la salsa de les patates braves.

el sant de les leos 028I per postres vaig servir una copa de fruits vermells amb gelat i iogurrt.

La recepta també la teniu al blog.

FRUITA AMB GELAT I IOGURT.

el sant de les leos 032 el sant de les leos 031 el sant de les leos 033-001I ja veieu a qui li van agradar amb bojeria les postres:

el sant de les leos 038

 

Anuncis