P1020090Ha passat St. Joan, per encara ens queda St. Pere, per fer revetlla i tornar a menjar coca.

Aquesta es facílissima !!! i no cal que sigui St. Joan o St. Pere fer fer-la…qualsevol dia de festa es una bona ocasió .

Aquesta vegada la vaig fer amb la meitat dels ingredients, per aixó a les fotos la veieu allargada, si la feu amb les quantitas que us dono us sortirà més quadrada.

P1020088INGREDIENTS:

2  Plaques de pasta de full.

4 rovells d’ou.

4 cullerades de sucre.

2 gots de llet.

2  cullerades i mitja soperes de maizena.

1 ou, pinyons, i sucre per posar a sobre.

P1020089

EL.LABORACIÓ:

Esteneu amb el corró les dos plaques de pasta de full, sobre una superfície enfarinada.

Prepareu la crema: en mig got de llet barregeu la maizena. Poseu tots els ingredients dins un pot, barregeu bé amb les varetes (a casa meva en diem el remenador de les sopes….som de poble, jejeje). Poseu-ho a foc suau i no deixeu de remenar que no s’agrumulli, esperem que espeseixi (serà quan comenci a fer bomboller de bullir) Treiem del foc i deixem refredar.

Posem la crema freda, sobre una de les plaques de pasta de full, tapem amb l’altra , fem un plec sobre ella mateixa tot el voltant, pintem amb un ou batut , hi posem els pinyons i sucre en abundància.

Ara cap al forn a 175 º, fins que estigui ben daurada.

Fàcil, bona i maca….que més voleu!!!!!

Bon cap de setmana!!!!!!!!!!!!!!

P1020092