tàrtar de tonyina 004Ha arribat la calor, tot de cop i amb la calor un plat d’estiu, bo i refrescant.

Torno a portar-vos una recepta amb tonyina , i com les altres que us he fet , el.laborada amb tonyina d’Espai Tonyina, que no em cansaré de dir-vos que es deliciosa, i més en aquesta recepta que ens la mengem crua i que es molt important la qualitat del producte.

tàrtar de tonyina 013

Podrem tenir preparades les verduretes i posar la tonyina a l’últim moment.

INGREDIENTS:

Un porro.

2 pastanagues.

1 carbassó.

Tonyina fresca.

Caviar d’oli.

Fulles verdes (en aquest cas rúcula)

Vinagreta:

Oli

Vinagre(meitat de l’oli)

1 culleradeta de mostassa.

sal

tàrtar de tonyina 005

EL.LABORACIÓ:

Tallem les verdures a daus molt petits. Les escaldem:  posem aigua a bullir amb una mica de sal, quan bulli i tirem les verdures, esperem que torni a arrencar el bull ,les deixem 1 minut i ja podem colar-les. Les refredem amb aigua freda , perquè no perdin el color.

Preparem una vinagreta amb oli, vinagre i una culleradeta de mostassa.

Barregem les verduretes amb la tonyina, coloquem a sobre el caviar d’oli, unes fulles de rúcula i amanim amb la vinagreta.

tàrtar de tonyina 006Ja veieu fàcil, bona i sana.

Bon cap de setmana!!!!