Ha arribat la calor, tot de cop i amb la calor un plat d’estiu, bo i refrescant.
Torno a portar-vos una recepta amb tonyina , i com les altres que us he fet , el.laborada amb tonyina d’Espai Tonyina, que no em cansaré de dir-vos que es deliciosa, i més en aquesta recepta que ens la mengem crua i que es molt important la qualitat del producte.
Podrem tenir preparades les verduretes i posar la tonyina a l’últim moment.
INGREDIENTS:
Un porro.
2 pastanagues.
1 carbassó.
Tonyina fresca.
Caviar d’oli.
Fulles verdes (en aquest cas rúcula)
Vinagreta:
Oli
Vinagre(meitat de l’oli)
1 culleradeta de mostassa.
sal
EL.LABORACIÓ:
Tallem les verdures a daus molt petits. Les escaldem: posem aigua a bullir amb una mica de sal, quan bulli i tirem les verdures, esperem que torni a arrencar el bull ,les deixem 1 minut i ja podem colar-les. Les refredem amb aigua freda , perquè no perdin el color.
Preparem una vinagreta amb oli, vinagre i una culleradeta de mostassa.
Barregem les verduretes amb la tonyina, coloquem a sobre el caviar d’oli, unes fulles de rúcula i amanim amb la vinagreta.
Bon cap de setmana!!!!