Voleu fer uns calamars de forma una mica diferent??, doncs aquesta recepta es la vostra, fàcil, bona i quedareu com uns senyors…
Aixó si …millor que els calamars siguin frescos. Aqui a Solsona , com podeu imaginar no tenim el mateix peix que a la costa, hi ha poca varietat i no sempre hi ha de tot…així que el dia que hi ha calamars frescos, en compro i una de les maneres que els cuino es aquesta: AMB CEBA.
Els millors calamars són els de “potera”, que es la forma en que estan pescats…solen ser molts grans , pero tendres i sobretot molt gustosos.INGREDIENTS:
Calamars, cebes, sal i oli.
EL.LABORACIÓ:
Per 4 persones mes o menys 1 Kg. de calamars, si n’hi ha dels grossos, en compro dos, i solen fer el kG.
Posem en una cassola oli i sofregim 2 cebes ben grans , no cal que les talleu molt petites, deixem sofregir ben a poc a poc , fins que ens quedi daurada la ceba…pot tardar mitja hora, tingueu paciència que si es fa a poc a poc queda més bona.
Un cop sofregida la ceba hi posem els calamars tallats a rodanxes i deixem que es vagin fent poc a poc, una mitja hora més. Ho salem al gust , i el plat ja està fet…!!!
Que vagi de gust !!!!
Aquesta recepta si que la fare …. !!!! 🙂
BE!!!!!!! els teniu frescos als EEUU???
ole Cani!!!!!