filipinos de foie 008Una nova recepta d’un entrant per el dinar de Nadal….o pel dia que vulgueu lluir-vos.

Els podeu afegir als bombons salats que trobareu al bloc.

Sino teniu els motlles en forma de filipino, podeu fer-ho amb els motlles dels bombons o qualsevol forma que volgueu.

Aquesta recepta està treta d’un cuiner fantàstic que es en Paco Roncero.

filipinos de foie 010

INGREDIENTS: (PER UNA DOTZENA)

100 gr. de foie-gras.

75 ml. de nata líquida.

75 ml. de llet.

un raig de conyac.

Per la cobertura:

250 gr. de cobertura de xocolata blanca.

50 gr. de mantega de cacao.

Per adornar:

50 gr. de sucre en pols

5 gr. de cardamomo.

filipinos de foie 007

 

 

 

EL.LABORACIÓ:

Primer de tot preparem la crema de foie. Tallem el foie , que el tindrem a temperatura ambient, a daus  i el posem a la batedora amb la nata i la llet. Ho batem o triturem amb el minipimer. Un cop triturat hi afegim el raig de conyac. Barregem i amb cura omplim el motlles de silicona en forma de filipino.

Ho posem al congelador.

Quan estigui congelat els treiem dels motlles i juntem les dos parts del filipino i ho tornem a guardar al congelador.

Preparem la bobertura , fonent al bany maria la cobertura , amb la matega de cacao. Temperem al xocolata a 29º .

Treiem els filipinos del congelador, i els punxem amb una agulla , els banyem amb xocolata i deixem escorrer sobre una reixa. El foradet de la punxada el podeu tapar amb una goteta de xocolata amb l’agulla.

Els tornem a posar al congelador fins el moment de servir, en 5 o 10 minuts estaran descongelats.

I per sobre hi posem el sucre glas amb una punteta de pols de cardamomo.

PRECIOSOS !!!!!!

filipinos de foie 012

 

 

Advertisement