Abans no s’acabin els bolets, una recepta del pais, fàcil i bona (com sempre, jejejej).
Aquest any ha estat un any molt bo , per la collita de bolets, se’n ha fet moltíssims, encara que molts de corcats, degut a la mullena i al bon temps, pero malgrat aixó n’hem tingut molts i hem pogut fer molts plats variats.
Aquest conill està fet amb una barreja: camagrogs, rovellons, fredolics i alguna llanega.
INGREDIENTS:
1 conill.
2 cebes
un raig de conyac
un raig de moscatell.
bolets
oli, sal i pebre.
EL.LABORACIÓ:
Posem oli en una cassola, quan estigui calent hi posem el conill tallat a trossos i el fem enrossir , baixem el foc al mínim i hi posem les cebes tallades petites i deixem que es vagin fent poc a poc.
Hi tirem els bolets , que tindrem escaldats, i deixem que es vagi reduint l’aigua que deixen els bolets.
Quan estigui gairebé cuit, hi posarem la sal , el pebre i un raig de conyac i un altre de moscatell. Deixem que es cogui una mica més i ja estarà!!!
Una recepta per aquests dies de festa….ah i si no teniu bolets , a Fruits Taribó en venen.
Bon profit!!!!!!