La recepta d’avui es fàcil, ràpida i sobretot molt bona !!!!!!!
Tenía a la nevera, nata líquida que em caducava, m’agrada tenir ingredients varis , per si de cas en ve l’inspiració o les ganes de fer alguna recepta i no es l’hora ni el dia per anar a comprar, pero moltes vegades no tinc inspiració o la majoria de cops no tinc temps, per tant els ingredients que tenen data de caducitat he d’estar al cas i fer quelcom ràpid abans no es facin malbè.
Doncs com us deia tenia nata així que vaig comprar pasta de full ( a vegades el que caduca es la pasta de full…), i vaig fer aquestes canyes amb sorpresa interior.
Els ingredients son poquets:
250 gr. de nata (mínim 35 % de materia grassa).
100 gr. de sucre.
Una làmina de pasta de full.
fruita.
i molt importaNT els motlles rodons per cargolar les canyes.
EL.LABORACIÓ:
Aplanem la pasta de full amb el corró, perque sigui més fina,i en fem tires.
Suquem amb mantega els motlles i enrottlem la pasta de full al motlle, els posem sobre un paper d’anar al forn , que haurem col.locat sobre la safata, els pintem amb ou i els posem al forn a 200º, fins que estiguin daurades.
Les treiem , les deixem refredar i les desmotllem amb molta cura, que no es trenquin.
Muntem la nata amb les varilles , jo la poso una estona al congelador perque estigui més freda, doncs així munta més bé.
Un cop muntada , sense parar les varilles, hi afegim el sucre.
Posem algún trosset de fruita dins la canya i amb la mànega pastissera omplim les canyes pels dos costats.
Espolsem sucre en pols per sobre i a taula!!!!!