Els he titulat Rotllets de Primavera, pero no són uns rotlles com els del xinesos…aquests son adaptació meva…ja heu vist que moltes receptes que faig, tenen titols oficials , pero després esta fetes a la meva manera , i moltes vegades son pura improvització, segons el que tingui a la nevera.
En aquest cas, tenia verdures diferents i pasta filo, que també heu pogut comprovar que l’utilizxo molt, perque es molt versatil, tant en dolç com en salat i es més ligth que d’altres pastes.
Per tant els ingredients son: VERDURES QUE TINGUEU A LA NEVERA i pasta filo…fàcil oi??
Pero ho faré més oficial :
INGREDIENTS:
Verdures variades: pebrot vermell, carbassó, xampinyons, porro , albergínia….
Pasta filo.
oli i sal
E.LABORACIÓ:
Tallem les verdures petitones i les passem per la paella amb poc oli, les salem i reservem.
En fem farcellets amb la pasta filo i les posem en una safata per anar al forn i les pintem amb ou batut i al forn , fins que estiguin daurades.
Les podem acompanyar amb la salsa de les patates braves, o amb la salsa de soja de la recepta de la tonyina.
Quina bona pinta!! M’apunto als rollitos sui generis ara mateix!
MOltes gràcies Marina, apuntada¡¡¡¡