rotllet primavera 018 rotllet primavera 017Els he titulat Rotllets de Primavera, pero no són uns rotlles com els del xinesos…aquests son adaptació meva…ja heu vist que moltes receptes que faig, tenen titols oficials , pero després esta fetes a la meva manera , i moltes vegades son pura improvització, segons el que tingui a la nevera. rotllet primavera 013En aquest cas, tenia verdures diferents i pasta filo, que també heu pogut comprovar que l’utilizxo molt, perque es molt versatil, tant en dolç com en salat i es més ligth que d’altres pastes.rotllet primavera 011 rotllet primavera 010 rotllet primavera 009 Per tant els ingredients son: VERDURES QUE TINGUEU A LA NEVERA i pasta filo…fàcil oi??

Pero ho faré més oficial :

INGREDIENTS:

Verdures variades: pebrot vermell, carbassó, xampinyons, porro ,  albergínia….

Pasta filo.

oli i sal

 

E.LABORACIÓ:

Tallem les verdures petitones i les passem per la paella amb poc oli, les salem i reservem.

En fem farcellets amb la pasta filo i les posem en una safata per anar al forn i les pintem amb ou batut i al forn , fins que estiguin daurades.

rotllet primavera 005 rotllet primavera 003Les  podem acompanyar amb la salsa de les patates braves, o amb la salsa de soja de la recepta de la tonyina.

Espero que us agradin !!!!rotllet primavera 001 rotllet primavera 019