Ja us he explicat altres cops que els pastissos amb fruites son els meus preferits, com podeu comprovar al bloc n’hi han molts i no en faig més perquè me’ls menjoooooo.
Aquest ha servit per celebrar tres aniversaris a casa, el del meu germà , el del meu marit i el meu….tots n’hem complert 50+…….
I com ara es temps de cireres i maduixes , doncs em vaig decidir per provar aquest….QUINA COSA MÉS BONA !!!!!!!!!!!!
INGREDIENTS:
PEL PA DE PESSIC:
200 gr. de mantega.
120 gr. de sucre.
1 culleradeta de cafè de sucre vainillat.
4 ous.
180 gr. de farina.
100 gr. d’avellanes torrades triturades.
2 cullerades soperes de cacao en pols.
1 sobre de llevadura Royal.
120 ml. de llet.
PER LA CREMA :
150 gr. de nata líquida.
1 culleradeta de cafè de sucre vainillat.
100 gr. de mascarpone.
70 gr. de mantega.
100 gr. de puré de maduixes.
150 gr. de barreja de cireres i gerds.
FRUITS VERMELLS PER GUARNIR.
EL.LABORACIÓ:
Barregem la mantega amb el sucre i el sucre vainillat, ho batem fins tenir una crema. Afegir poc a poc els ous, d’un a un . Seguidament la farina , el llevat, el cacao en pols, les avellanes triturades i la llet.
Ho posem al forn , que el tindrem escalfat a 180º, mes o menys 1 hora.
El deixem refredar.
Per fer la crema , primer fem un puré de les maduixes.
Muntem la nata amb el sucre.
Barregem el mascarpone amb la mantega i el puré de maduixes.
I ara amb cura que no ens baixi la nata, ho barregem tot , la nata, la crema de mascarpone i les cireres talladetes i els gerds.
Patim el pa de pessic pel mig el farcim amb la crema i la que ens sobra la posem a sobre . i per acabar els fruits vermells que volguem per guarnir.
Ja ho veieu, molt estiuent , vermell i boníssim !!!!