pastís de fruits vermells 002

Ja us he explicat altres cops que els pastissos amb fruites son els meus preferits, com podeu comprovar al bloc n’hi han molts i no en faig més perquè me’ls menjoooooo.

Aquest ha servit per celebrar tres aniversaris a casa, el del meu germà , el del meu marit i el meu….tots n’hem complert 50+…….

I com ara es temps de cireres i maduixes , doncs em vaig decidir per provar aquest….QUINA COSA MÉS BONA !!!!!!!!!!!!

pastís de fruits vermells 008

 INGREDIENTS:

PEL PA DE PESSIC:

200 gr. de mantega.

120 gr. de sucre.

1 culleradeta de cafè de sucre vainillat.

4 ous.

180 gr. de farina.

100 gr. d’avellanes torrades triturades.

2  cullerades soperes de cacao en pols.

1 sobre de llevadura Royal.

120 ml. de llet.

PER LA CREMA :

150 gr. de nata líquida.

1 culleradeta de cafè de sucre vainillat.

100 gr. de mascarpone.

70 gr. de mantega.

100 gr. de puré de maduixes.

150 gr. de barreja de cireres i gerds.

FRUITS VERMELLS PER GUARNIR.

 

 

 pastís de fruits vermells 006

EL.LABORACIÓ:

Barregem la mantega amb el sucre i el sucre vainillat, ho batem fins tenir una crema. Afegir poc a poc els ous, d’un a un . Seguidament la farina , el llevat, el cacao en pols, les avellanes triturades  i la llet. 

 

Ho posem al forn , que el tindrem escalfat a 180º, mes o menys 1 hora.

El deixem refredar.

Per fer la crema , primer fem un puré de les maduixes.

Muntem la nata amb el sucre.

Barregem el mascarpone amb la mantega i el puré de maduixes.

I ara amb cura que no ens baixi la nata, ho barregem tot , la nata, la crema de mascarpone i les cireres talladetes i els gerds.

Patim el pa de pessic pel mig el farcim amb la crema i la que ens sobra la posem a sobre . i per acabar els fruits vermells que volguem per guarnir.pastís de fruits vermells 011

Ja ho veieu, molt estiuent , vermell i boníssim !!!!

pastís de fruits vermells 015