L’entrada d’avui es un doble agraïment, per un costat al Marc, que em va regalar un tros preciós de tonyina fresca, quina cosa més bona!!!!
I per un altre costat a Espai Tonyina, que són els que li varen proporcionar a ell la tonyina i són els que la comecialitzen.
Moltes gràcies a tots dos !!!!.
L’èxit de la recepta es tot de la tonyina, doncs era boníssima , per tant l’el.laboració va ser fàcil i sense manipular gaire , doncs el producte ja era bo per si mateix.
INGREDIENTS:
Tonyina fresca, sèsam torrat, sucre, oli i salsa de soja.
Talleu la tonyina a tacs gruixuts, en un plat poseu-hi el sèsam torrat i arrebosseu la tonyina amb el sèsam.
Tindrem la planxa amb una mica d’oli , molt calenta, hi posarem la tonyina i només volta i volta, ja veieu a les fotos que ha de quedar crua per dins.
Per un altre costat preparem la salsa: En un morter barregem , una cullerada sopera de sucre, una tassa de cafè de soja i una tassa d’oli ho batem i ja tenim la salsa.
Retroenllaç: Rotllets primavera “sui generis”. | culleraderoure