foto Sabeu el que es un Suís, no? Xocolata desfeta amb nata muntada per sobre. Doncs aquests suís està muntat de diferent forma, està fet de xocolata, nata i a més a més cafè, pero presentat d’una manera més original.foto (3)La dificultat del plat consisteix a fer aquest vasets bonyegats de xocolata. Més que complicat es necesita manya, pero ja sabEU com es fa aixó : prova- error i tornar a començar.foto (4) Primer de tot hem de fer els vasets , o sino mitja esfera o el motlle que tingueu a casa, millor plastic que silicona, doncs aquesta té petits foradets i la xocolata no queda tant fina ni brillant, pero bona ho és igual¡¡¡foto (5) VASETS DE XOCOLATA:

INGREDIENTS:

Cobertura de xocolata negra en molta quantitat.

Vasets de plàstic petits.

EL.LABORACIÓ:

Agafem els gots de plàstic i els tallem fins la meitat , verticalment, i ho enganxem amb celo, d’aquesta manera ens serà més fàcil desmotllar-los.

Temperem la xocolata. L’escalfem fins que se’ns desfaci , despres l’escampem  sobre el marbre, la remenem fins que la temperatura estigui a 30º. Recollim la xocolata , i la tirem dins els vasets, fins que siguin plens (per aixó necessitem molta xocolata), els buidem ( la xocolata es pot aprofitar per una altra recepta), i els deixem escorrer sobre una reixa. Quan ja estiguin una mica secs (5 minuts) els bonyeguem i els posem a la nevera.

Ben freds , treiem el celo i el plàstic del vas.

foto (6) NATA:

6 vasets

INGREDIENTS:

1/2 litre de nata.

40 gr. de cafè en gra.

75 gr. de sucre.

1 fulla i mitja de gelatina.

 

EL.LABORACIÓ:

Agafem els grans de cafè i els posem entre dos draps i amb el corró els triturem una mica.

Els posem dins la nata i els deixem infusionar a la nevera durant 12 hores.

Ho colem . Escalfem la nata sense que arribi a bullir, afegim el sucre i la gelatina previament hidratada, escorreguda i eixugada amb paper de cuina. remenem i ho deixem a la nevera , fins que es refredi del tot.

Ho muntem com si fos nata sola (costa una mica més), ho posem dins una màniga pastissera i omplim els vasets.

Ja ho veureu, suau , boníssim ¡¡¡¡¡¡¡ ben fresquet de la nevera ¡¡¡¡

foto (7)