Aquesta recepta es una recepta d’aprofitament, estem d’estalvi , aprofitar el que tenim a la nevera o al congelador , va molt bé ¡¡¡¡¡
Per aquest motiu, aprofitar el que tenia, aquest tiramisú es fals, molt fals, perque el format s’assembla, pero els ingredients són els que tenia….
Per començar els melindros, no són melindros, sino els retalls del pa de pessic de la mona….el mascarpone està barrejat amb nata i no hi vaig afegir ous….l’amaretto el vaig substituir per rom….el cafè el vaig fer descafeïnat per les iaies, …..i sí , el cacao de sobre va ser cacao……ja veieu es molt fals ¡¡¡¡¡¡
Pero va resultar boníssim!!!!
Es una recepta molt ràpida, fàcil i per fer a última hora, sense complicacions. I de veritat molt bona.
INGREDIENTS:
Per 4 copes:
Retalls de pa de pessic, cafè amb un raig de rom, 125 gr. de mascarpone, 125 gr. de nata, 50 gr. de sucre, cacao en pols.
EL.LABORACIÓ:
Fem un got de cafè i hi tirem un raig de rom.
Agafem els retalls de pa de pessic o sino els melindros i els suquem amb el cafè i el rom.
Omplim els fons de les copes.
Muntem amb les varetes , el mascarpone amb la nata i el sucre.
Alternem una capa de melindros o de pa de pessic amb una capa de nata, acabem amb la capa de mascarpone i nata i espolsem per sobre , amb generositat cacao en pols.
Caram, que fals!! ha ha ha. Però amb mentides d’aquestes jo ja hi firmo! Quina bona pinta, i segur que és viciós de bo!!
Gràcies Marina, siiii fals pero bò ¡¡¡¡¡¡
Reblogueó esto en Celler-Adocse.