puding 001Avui una recepta d’aprofitament.

Tenia al congelador coca d’ou, tallada, que va sobrar d’una xocolatada….no tenia ocasió per treure-la i menjar-la passada per la torradora, que també està molt bona. Així que vaig pensar fer un puding , enlloc de pa , coca i no cal afegir sucre. També tenia melmelades casolanes , que no s’acaben mai….doncs som-hi, coca d’ou de cal Jaumet del Forn i un pot de melmelada casolana de maduixes i ja tenim el puding….GENIAL !!!!!.

puding 002I unes quantes maduixes per fer maco.

puding 008INGREDIENTS:

225 ml. de llet

225 gr. de coca d’ou.

25. gr de mantega.

ratlladura d’una llimona.

115 gr. de melmelada de maduixes.

3 ous.

puding 010

EL.LABORACIÓ:

Escalfem el forn  a 140º.

Escalfem la llet fins el punt d’ebullició, la tirem a sobre de la coca feta trossets. Ho barregem amb la mantega i la ratlladura de llimona, ho deixem refredar.

Separem la clara del rovell dels ous, batem els rovells i els barregem a la massa anterior. Muntem les clares al punt de neu i ho barregem a la massa suaument .

Untem el motlle amb mantega , hi posem la melmelada i a sobre la barreja anterior.

Ho posem al forn uns 45 minuts o fins que tingui un color lleugerament daurat..

i ja està !!! ja ho veieu fàcil, econòmic i aprofitador !!!!!

puding 009