Avui una recepta d’aprofitament.
Tenia al congelador coca d’ou, tallada, que va sobrar d’una xocolatada….no tenia ocasió per treure-la i menjar-la passada per la torradora, que també està molt bona. Així que vaig pensar fer un puding , enlloc de pa , coca i no cal afegir sucre. També tenia melmelades casolanes , que no s’acaben mai….doncs som-hi, coca d’ou de cal Jaumet del Forn i un pot de melmelada casolana de maduixes i ja tenim el puding….GENIAL !!!!!.
I unes quantes maduixes per fer maco.
225 ml. de llet
225 gr. de coca d’ou.
25. gr de mantega.
ratlladura d’una llimona.
115 gr. de melmelada de maduixes.
3 ous.
EL.LABORACIÓ:
Escalfem el forn a 140º.
Escalfem la llet fins el punt d’ebullició, la tirem a sobre de la coca feta trossets. Ho barregem amb la mantega i la ratlladura de llimona, ho deixem refredar.
Separem la clara del rovell dels ous, batem els rovells i els barregem a la massa anterior. Muntem les clares al punt de neu i ho barregem a la massa suaument .
Untem el motlle amb mantega , hi posem la melmelada i a sobre la barreja anterior.
Ho posem al forn uns 45 minuts o fins que tingui un color lleugerament daurat..
i ja està !!! ja ho veieu fàcil, econòmic i aprofitador !!!!!