roques de xocolata 002Avui una recepta molt molt fàcil, que segur que molts de vosaltres ja la sabeu fer…pero jo l’he descobert fa poc i a casa meva que son molt amants de la xocolata té un èxit espatarrant ¡¡¡

L’única petita complicació es temperar la xocolata, pero si no la tempereu, no passa res, només que la xocolatat en lloc de brillant quedarà més mate, pero no influeix per res en el gust.

roques de xocolata 001INGREDIENTS:

Cobertura de xocolata i carquinyolis.

EL.LABORACIÓ:

Tritureu els carquinyolis, entre dos draps amb el corró. Poseu-los en un bol.

Desfeu la cobertura de xocolata al bany maria, l’esteneu sobre el marbre per temperar-la, la recolliu al bol que hi teniu els carquinyolis remeneu i amb una cullera sopera aneu fent muntets sobre un silplat….deixeu secar i ja està ¡¡¡¡ A que es fàcil???

Com temperar la xocolata: Un cop la tingueu desfeta al bany maria o al microones, l’estenem sobre el marbre de la cuina, l’anem remenant amb una pala de silicona, fins que es refredi a la temperatura ideal (temperatura ideal: ens en posem una mica al llavi i ha de tenirla mateixa temperatura que el llavi, hem de notar que no es calenta, ni freda). Llavors amb la pala la recollim . Que pasa si es massa calenta??: no quedarà brillant. Que passa si es massa freda??: se’ns endurirà massa depresa i ens serà més dificil treballar-la. Es tracta de provar i amb pràctica ens sortirà bé ¡¡¡

roques de xocolata 007

Bon cap de setmana¡¡¡¡¡¡

Advertisements