apet 038Aquest post tenia que ser del primer plat , els macarrons amb verdures del temps.

Pero al fer la foto del primer plat, he pensat , carai ¡¡ perquè no continues amb els altres ?. I he decidit afegir-hi foto i recepta del segón i de les postres.

Es un dinar de cada dia, pero amb una mica d’imaginació i sobretot molt bo ¡¡¡¡
apet 048apet 014MACARRONS AMB VERDURES DEL TEMPS.

Ingredients:

1 paquet de macarrons. (250 gr.)

1 manat d’espinacs frescos (a mi me’ls varen portar de l’hort).

1 troç de carbassa.

llavors variades.

formatge ratllat.

oli i sal

apet 027

El.laboració:

Bulliu els macarrons amb abundant aigua i una mica de sal. Escorreu-los i reserveu.

En una cassola amb oli, fregiu la carbassa tallada a trossets, quan comenci a estar toba, afegiu els espinacs crus, saleu, deixeu que es cogui una mica, afegiu els macarrons ( si ho teniu molt sec , tireu-hi una mica d’aigua de la cocció dels macarrons).

Serviu amb llavors per sobre i formatge ratllat.

apet 011

HAMBURGUESA AMB CEBA.

apet 029

Ingredients:

150 gr. de carn picada vedella per persona .

ceba.

oli, sal i orenga.

apet 031

El.laboració:

Barregeu la carn , la sal i l’orenga amb les mans, i feu-ne les hamburgueses.

En una paella amb oli, deixeu que la ceba es vagi fent lentament.

Suqueu les hamburgueses amb oli, les poseu sobre una planxa molt calenta i el punt de cocció a gust del consumidor.

Serviu-les amb la ceba per sobre.

apet 042

IOGURT LIQUID, AMB MANGO I TORRÓ DE XIXONA.

Ingredients:

1 ampolla de iogurt líquid natural.

1 mango

torró de xixona.

apet 047El.laboració:

Talleu el mango a trossets, el poseu al fons d’un gotet o d’una copa, a sobre hi tireu el iogurt líquid i una mica de torró de xixona picat per adornar.

apet 039Ja ho veieu, més fàcil imposible i fins i tot hi sou a temps per fer-lo demà diumenge ¡¡¡¡

apet 036