entrants de nadal 005 Encetarem , avui el dinar de Nadal, perque el puguem fer amb temps.

Primer de tot uns entrants PRECIOSOS, i molt bons i no us espanteu son molt fàcils¡¡¡¡¡¡

Només necessitareu uns motlles de mitja rodona. si no en teniu podeu adaptar motlles petits en altres formes.entrants de nadal 004N’he fet de quatre tipus, pero us podeu inspirar i fer-los diferentes i fins i tot millorar-los¡¡¡¡

Els farem un a un:

PERNIL:

entrants de nadal 012

Feu-vos tallar el pernil molt prim, pero sencer , que no s’espatlli. Folrreu el motlles amb el pernil, deixant que sobresurti una mica pels costats , dins i posarem una barreja de formatge fresc, xafat amb una forquilla, trossets de mango i trosets d’anous. Tapem amb el pernil que sobresortia.

MANGO:

entrants de nadal 011Tallarem el mango amb la mandolina, que quedi prim pero no es trenqui. Posarem el mango al motlle i el farcirem , la meitat amb foie, i l’altra meitat amb formatge d’ovella (sino el que més us agradi). Tanquem amb el mango que sobresurt .

FORMATGE  I POMA:

entrants de nadal 010-001Poseu en un plat formatge gorgonzola, un raig de nata líquida i una fulla de cola de peix ( per una dotzena de bombons) que haureu desfet previament en una mica d’aigua calenta. Ho xafem tot amb una forquilla.

A part talleu poma en rodanxes del tamany del motlle, les paseu per una paella amb mantega que es daurin.

Omplin el motlle amb el formatge i el tapem amb la poma.

FOIE AMB XOCOLATA.

entrants de nadal 013Posem el foie , que ens ompli el motlle.

entrants de nadal 018

Quan tinguem tots els bombons als motlles, ho tapem amb paper film i els congelem , per poder-los desmotllar i que ens quedin ben fets.

Ho podem fer el dia abans o unes hores abans.

El de foie , el cobrierem de xocolata. Desfem la xocolata al bany maria, desmotllem el foie el punxem amb un escuradents i el pasem per dins la xocolata , el dipositem dobre una reixa, fins que la xocolata s’hagi endurit. L’adornem amb uns granets d’arroç verd fregit.

Desmotllem els altres bombons ( 10 minuts abans de servir-los n’hi ha prou)i els podem adornar : el de formatge amb dos fils de safrà, i el de mango amb una flor de romaní.

entrants de nadal 027

Els he posat sobre una teula de pissarra i adornat amb sal maldon.entrants de nadal 029La setmana que ve , continuarem amb el primer plat del dinar de Nadal ¡¡¡¡

Advertisement