pastis de pastanaga 003 Aquesta setmana pastís de pastanaga, com sempre una recepta molt fàcil i molt bona, i sino pregunteu-li a les meves amigues del golf i les de l’espiga…que ja l’han tastat i estant esperant la recepta per fer-lo elles ¡¡¡¡¡

INGREDIENTS:

60 gr. de mantega.

100 gr. de farina.

80 gr. de sucre moré.

100 gr. de pastanagues ratllades (jo les he ratllat amb una picadora de vas).

1 ou.

1 cullerada i mitja de llet.

50 gr. de coco ratllat.

1/2 cullerada de canyella en pols.

un pols de nou moscada ratllada.

1 cullerada i mitja de llevadura Royal.

50 gr. de pepites de xocolata.

Per la cobertura:

100 gr. de formatge mascarpone.

25. gr. de sucre blanc.

Ratlladura d’una taronja.

1 cullerada de cointreau ( o un licor dolç que tingueu a casa).

EL.LABORACIÓ:

Escalfem el forn a 180º.

Foneu la mantega  al bany maria, barrejeu-la amb la pastanaga , el sucre i l’ou batut. Afegiu la canyella i la nou moscada. Tamiseu la farina, juntament amb el llevat i un pols de sal, afegiu a la barreja anterior , a continuació la llet, el coco, i les pepites de xocolata. Remenem tot i ho posem al motlle , que tindrem engrasat amb mantega.

20 minuts al forn .

Deixem que es refredi per dermotllar.

mentres es cou fem la crema , barrejant tots els ingredients .

Quan tinguem el pastis ben fred el cobrim amb la crema de formatge i a punt per berenar, esmorzar o perquè no per postres.
pastis de pastanaga 002P.D.: Una variació, en lloc de coco i pepites de xocolata també l’he fet barrejant-hi trossets d’anous i també boníssim ¡¡¡¡¡¡¡

Anuncis