La segona recepta amb carbassó de la temporada….i encara em queda la tercera . L’any passat també en vaig publicar tres: El tomaquet farcit de carbassó i pastanaga, La lasanya de carbassó i el carbassó per acompanyar. Si teniu carbassons de l’hort ja ho veieu es poden fer de diferents maneres.
INGREDIENTS:
1/2 Kg de pasta (en aquest cas espirals).
100 gr. de pinyons.
100 gr. de nata líquida.
1 carbassó gran o 2 de petits.
sal, orenga , pebre.
Formatge ratllat.
EL.LABORACIÓ:
Posem un olla d’aigua al foc amb abundant aigua, sal i un raig d’oli. Quan bulli hi tirem la pasta i la deixem coure uns 15 minuts, la colem i guardem una mica d’aigua de la cocció.
Posem oli en una paella petita i torrem una mica els pinyons.
En una cassola gran hi posem oli , i hi fregim el carbasso tallat a tires llargues i grosses, el coiem una mica i hi afegim un gra d’all talladet petit, el deixem que es cogui i llavors hi tirem la nata, sal, pebre, l’orenga i una mica d’aigua de la cocció de la pasta. Remenem ho deixem uns minuts i hi afegim la pasta cuita.
Ho servim al plat i hi tirem per sobre els pinyons , formatge ratllat i si volem més orenga o menta .
Molt fàcil , bo, ràpid i utilitzem els carbassons de l’hort, no es pot demanar més ¡¡¡¡¡
Reblogueó esto en Celler-Adocse.