foto (19)El dissabte dia 6 al migdia vaig anar a gaudir i assaborir d’una jornada gastronòmica a cal Joan del Batlle.

Cal Joan del Batlle, es un petit hotel rural de la Coma , a la comarca del Solsonès, un lloc idìlic per disfrutar de la natura i la cuina de la Montse.

La Montse es una cuinera boníssima ¡¡¡ El divendres que vaig sortir a TV3, al programa Cuines, ella es la cuinera profesional que va sortir els altres dies de la setmana.

Primer de tot es va fer un tast de vins amb formatges: Ho va fer el sommelier JORDI SOLÉ, amb vins de les caves Rovellats i formatges de la Vall de Lord: Formatges la Valette, de les Roques i Serrat Gros d’Ossera.

Posteriorment varem passar a una carpa , On la Montse , juntament amb la seva ajudant la Cristina i l‘Ada Perellada , ens varen explicar com fer els plats que ens menjariem a continuació.

foto (15)foto (20)Primer un entrant espectacular, presentat en un potet de vidre, posant-hi, ceba caramelitzada, tallets de cap i pota, galetes salades triturades , hummus i adornat amb unes tires de pasta d’arroç fregides .

foto (37)Després ens va fer un altre entrant que era una tatin salada, amb poma, pasta de full ,butifarra negra i gelat de formatge. Diví ¡¡¡¡

foto (33)Per segon plat ens va preparar unes costelles arrebossades amb xips de cereals, acompanyades per albergínia escalibada y acabada amb un crumble, i acompanyada per una crema de llimona escalibada.

foto (29)Les postres varen ser lleugeres, boletes de meló i sindria, amb cava. molt digestiu per acabar un dinar complert, molt bò.

M’agrada veure, apendre , tastar i després provar de fer-ho així que m’he proposat fer les receptes de la Montse. espero complir-ho , per que l’estiu s’escapa de les mans i tinc moltes coses per fer i mostrar-vos-les.

Aquesta es la foto final de l’equip. felicitats a tots, va estar molt , pero que molt bé ¡¡¡¡

foto (14)

 

Anuncis