la foto (8) Ja fa uns quants dies que no publico…es que se’m acumula la feina, les receptes, els dinars , els sopars. O sigui que cuinar si que ho faig, pero tota la resta fins arribar al blog, m’ho estic saltant ¡¡¡¡

I tinc unes quantes receptes que us vull ensenyar, com aquesta que es molt fàcil i resultona.ensiamada d'espinacs 001 ensiamada d'espinacs 002 Abans no s’acabin els espinacs ( de l’hort ), podeu combinar altre cop, (TARTALETES D’ESPINACS), espinacs i pasta filo ( ja sabeu a Solsona FRUITS TARIBÓ )ensiamada d'espinacs 003 INGREDIENTS:

Espinacs.

Pasta filo.

Formatge feta.

sal, pebre, oli, un gra d’all.

mantega per sucar el motlle.

ensiamada d'espinacs 007 EL.LABORACIÓ:

Bulliu els espinacs. Els coleu i els trinxeu ben petits. Els fregiu amb una mica d’oli i un gra d’all tallat petit.

Els barregeu amb el formatge feta, per fer una ensaïmada un paquet i mig de formatge.

Llavors separeu les fulles de pasta de tres en tres, hi enrotlleu els espinacs i el formatge dins i en feu paquets en forma de butifarra. Suqueu el motlle rodó, amb mantega, i coloqueu els paquets en forma d’ensaïmada.

 Tindrem el forn escalfat per sobre i per sota, a 200 º, posarem l’ensaïmada al forn i la deixarem coure fins que estigui daurada.

ensiamada d'espinacs 008 ensiamada d'espinacs i feta

Anuncis