Aquesta entrada no es per explicar-vos cap recepta, encara que si convé també.
Només us volia ensenyar l’àpet de Pasqua que vaig preparar per i amb la meva familia….en total 11 de colla, no em va donar temps de fer varies fotos de cada un dels plats, simplement alguna foto quan estaven ja a la taula.
Com podeu veure vaig fer un menú amb tots els plats.
I al final les tres mones, totes casolanes ¡¡¡¡¡¡MINI QUITXES DE CARBASSÓ.
PERA CARAMELITZADA AMB MEL I GORGONZOLA.
AMANIDA DE MONGETES AMB TONYINA I CALAMARS.
CROSTINIS DE TARONJA SANGUINA.
CROSTINIS D’ATMELLES.
COSTELLAM DE XAI AMB PATATES.
MONA DE MANTEGA
MONA DE XOCOLATA.
Si voleu alguna recepta , pregunteu ¡¡¡¡¡
Menuda cena¡¡¡¡¡ ¿Me invitas??? Bss
Virginia “sweet and sour”
Era la comida de Pasqua, para la próxima comilona estas invitada ¡¡¡¡ Me encanta tener gente en casa. Besos.
Això si que es un dinar de Pasqua….!!!! Segur que estava de deliciós .!
Bònissim Cani, i aixó que el vaig fer jo, jajajja¡¡¡¡¡
Vaya un menú!!!! Está genial. Cuando te falte gente, me apunto.
Cuando quieras, me encata tener invitados ¡¡¡¡, un beso,
oh! Quin tiberi més bo!! Això no té rival! I amb aquestes fotos tan precioses que has fet, que es mengen amb la vista… petonets!
Gràcies Marina, vaig disfrutar per partida doble, a l’hora de preparar-ho i alhora de menjar-m’ho ¡¡¡¡ . petons.
como se hace la mona de pascua
Mª Angels, la mona se hace con un bizcocho, el cual se rellena y se cubre con lo que más te guste. Las de casa una esta hecha con yema, la otra con mantequilla i la otra con chocolate. Quieres que te explique alguna en concreto?
tot es veu genial:el menú, la presentació, la originalitat. no sé que més dir-te.però jo ja he tingut el plaer de saborejar les teves receptes.gràcies leo.
Moltes gràcies Gemma ¡¡¡¡¡ Estàs convidada ¡¡¡¡, jajajja
Hola Leo!! m’encanta tot el que vas fer, i encara més el detallet amb la branqueta i el menú al tovalló! 🙂
Gràcies Bet, m’ho vaig passar molt bé ¡¡¡¡ petons.