magdalenes de l'alba 004Aquestes magdalenes no les he fet jo.

Les farem entrar dins la categoria de “Les receptes de les meves amigues”, pero realment l’Alba no es una amiga, té un estatus diferent ,especial…molt més proper i carinyós que una amiga, l’Alba es la meva filla gran.

Ja teniam aqui al bloc les recepta d’un pastís de la Neus (la meva altra filla),

https://culleraderoure.wordpress.com/2012/04/15/el-pastis-de-la-neus/ , ara només faltarà la recepta del Pau.

L’Alba es una artista en el sentit més ampli de la paraula, així que com que li agrada crear ,de tant en tant s’inspira i fa creacions culinaries.

magdalenes de l'alba 014Ja fa dos caps de setmana que està inspiradíssima amb les magdalenes , i les he trobat tant precioses i sobretot bones, que he fet una sessió fotogràfica per poder-vos-les ensenyar ¡¡¡¡

magdalenes de l'alba 015I a més a més de ensenyar-vos les fotos també us explicaré la recepta, en aquest cas no sé si es fàcil (crec que sí), pero el que us puc ben dir es que estàn boníssimes ¡¡¡¡¡¡

magdalenes de l'alba 016-001Aquestes concretament son amb maduixes i alguna amb coberta de xocolata, la setmana passada les va fer amb cireres…també genials¡¡¡¡¡¡, així que podeu fer-les amb la fruita que més us agradi.

magdalenes de l'alba 022INGREDIENTS:

En aquesta recepta utilitzarem les mesures en tasses , ja sabeu que algunes receptes angleses i americanes en lloc del nostre sistema mètric, utilitzen mesures diferents, doncs en aquest cas  nosaltres també  sortirem del sistema.

1 + 3/4 de tassa de farina, 1/4 de tassa de maizena, 2 culleradetes de llevat Royal, un ou batut, 1/4 de tassa d’oli d’oliva suau (que no ens hi dongui massa gust), 1/2 tassa de sucre, 1/2 cullerades de canyella, 1 tassa de llet, 1/2 culleradeta de sal i 2 tasses de la fruita que us agradi: cireres, maduixes, mores…

magdalenes de l'alba 010EL.LABORACIÓ:

Escalfeu el forn a 180º.

Barregeu en un bol tots els ingredients secs: la farina, la maizena, el sucre, el llevat, la sal i la canyella.

Aneu afegint els ingredient molls, barrejant amb una espàtula (no cal que quedi molt fí): l’oli, l’lou i  la llet.

Llavors hi afegiu la fruita, remeneu i ja podeu omplir el motlles de magdalenes, unes 3/4 parts , no els ompliu del tot que us vessarant.

Afegiu una culleradeta de sucre per sobre de cada una.

Uns 20 o 25 minuts al forn , fins que quedin daurades.

magdalenes de l'alba 018Si voleu podeu fer com l’Alba, una mica de cobertura de xocolata per sobre i delicioses¡¡¡¡¡¡¡

magdalenes de l'alba 024