Els primers torrons que publico i gairebé els primers que he fet.
L’any passat en vaig fer algún que altre, pero no tinc bones fotos, i dolents no eren perquè ens els varem menjar tots ¡¡¡¡
O sigui que com que son els primers seran dels fàcils i l’any que ve, ja ens complicarem la vida.
He començat pels de xocolata, doncs a casa són els que més agraden. I de passada fàcils i els podeu fer gairebé al vostre gust.
INGREDIENTS: (PER FER UNA TEULA)
300 gr. de cobertura de xocolata ( podeu combinar-la com volgueu : amb llet , negra o blanca).
80 gr. de llard.
100 gr. d’atmetlles ( igualment podeu posar el fruit sec que us agradi més) o arroç inflat , o cereals….a la vostra imaginació ¡¡¡¡¡
Desfeu al bany Maria , la xocolata i el llard, quan estigui desfet, treieu del foc i hi afegiu els fruits secs, o els cereals.
Passeu-ho a un motlle i a la nevera, fins que estiguin forts.
Aquests que veieu a la foto , els vaig fer : uns amb atmetlla trencada i els altres amb cereals de xocolata.
Els de xocolata m’encanten. Sobretot, amb arròs inflat! Ara que amb ametlles també ha de ser boníssim! Que bonics que els has decorat, aquests torrons!! Bon Nadal!
Moltes gràcies Marina, són molt senzills, l’any que ve m’atreviré amb uns de més complicats….jejejje. Un petó.
Jo també aquest any m’he aventurat amb els torrons, i en vaig fer un de xocolata boníssim, i hi vaig posar arròs inflat imitant el suchard, però… se’m van remullar els cereals i no estaven cruixents, com ho fas perquè no et passi? Els poses quan la xocolata ja està totalment freda i fins i tot una mica pastosa? Quan s’asseca més la xocolata ja es posen cruixents altra vegada? Potser no ho vaig deixar prou a la nevera… no ho sé.