045Aquesta crema la vaig veure l’any passat al bloc dels Olleta de verdures, http://blogs.cuina.cat/olletadeverdures/.

Ja us vaig explicar a la meva primera entrada: https://culleraderoure.wordpress.com/2012/02/06/pastis-de-taronja-i-xocolata-negra/, que va ser el primer bloc que vaig coneixer i seguir, així que els hi he copiat unes quantes coses, entre elles aquests entrants.

I ha valgut la pena , la crema està boníssima i molt fàcil (cosa sumament important ¡¡¡)
INGREDIENTS:

150 gr. MICUIT.

UN PESSIC DE SAL

2 SOBRES PER FER CUALLADA ROYAL

500 gr. DE NATA (35 % de materia grassa)

UNA PERA

ATMETLLES LAMINADES CRUES.

EL.LABORACIÓ:

Posem la nata al foc, quan es comenci a escalfar hi afegim el foie, remenem que quedi integrat, llavors afegim els 2 sobres per fer cuallada, continuem remenan a sobre el foc, pero sense que bulli.

Apartem del foc i deixem que es refredi per cuallar. Podem fer-la el dia anterior i acabar-la al moment de servir.

Quan volgueu servir-la la remeneu ben fort , que quedi una crema, i l’escalfeu .

Poseu en una paella amb una mica de mantega , la pera tallada en làmines petites, deixeu simplement que s’escalfi. En una altra paella amb una mica d’oli les atmetlles , i les torreu una mica.

Presentació: En una copa, poseu la crema , uns trossets de pera i unes atmetlles torrades.

Un entrant de categoria ¡¡¡¡¡¡¡¡