Aquesta crema la vaig veure l’any passat al bloc dels Olleta de verdures, http://blogs.cuina.cat/olletadeverdures/.
Ja us vaig explicar a la meva primera entrada: https://culleraderoure.wordpress.com/2012/02/06/pastis-de-taronja-i-xocolata-negra/, que va ser el primer bloc que vaig coneixer i seguir, així que els hi he copiat unes quantes coses, entre elles aquests entrants.
I ha valgut la pena , la crema està boníssima i molt fàcil (cosa sumament important ¡¡¡)
INGREDIENTS:
150 gr. MICUIT.
UN PESSIC DE SAL
2 SOBRES PER FER CUALLADA ROYAL
500 gr. DE NATA (35 % de materia grassa)
UNA PERA
ATMETLLES LAMINADES CRUES.
EL.LABORACIÓ:
Posem la nata al foc, quan es comenci a escalfar hi afegim el foie, remenem que quedi integrat, llavors afegim els 2 sobres per fer cuallada, continuem remenan a sobre el foc, pero sense que bulli.
Apartem del foc i deixem que es refredi per cuallar. Podem fer-la el dia anterior i acabar-la al moment de servir.
Quan volgueu servir-la la remeneu ben fort , que quedi una crema, i l’escalfeu .
Poseu en una paella amb una mica de mantega , la pera tallada en làmines petites, deixeu simplement que s’escalfi. En una altra paella amb una mica d’oli les atmetlles , i les torreu una mica.
Presentació: En una copa, poseu la crema , uns trossets de pera i unes atmetlles torrades.
Un entrant de categoria ¡¡¡¡¡¡¡¡
Umm que rica crema, ideal para estas fiestas¡¡¡. Me la llevo con tu permiso. Si no tenemos ocasión de volver a hablar antes del lunes, te deseo que pases unas Fiestas tranquilas en compañía de todos los tuyos y de seguro sentados en una mesa por todo lo alto. Bss
Virginia “sweet and sour”
Muchas gracias por tus palabras Virgínia, yo también te deseo unas fiestas maravillosas , y no es por devolverte la pelota, sino que porque estoy convencida que tu mesa será de LUJO. un abrazo ¡¡¡¡
Ahir nit vaig fer per sopar aquesta crema, ESPECTACULAR¡¡¡¡¡¡ gràcies ¡¡¡
Moltes gràcies, es una crema fàcil i espectacular, si senyora¡¡¡¡ petons.