048El segon entrant per Nadal , també es copiat dels olleta http://blogs.cuina.cat/olletadeverdures/

Nois quantes coses m’heu aportat ¡¡¡¡¡ i totes bones ¡¡¡¡¡, 
049INGREDIENTS:

1 LITRE DE BROU CASOLÀ (en l’entrada de les croquetes us explico com fer el brou)

.https://culleraderoure.wordpress.com/2012/02/11/croquetes-de-la-rau-2/

1 POT DE MÚRGULES SEQUES ( uns 20 gr. , a cal Taribó (a Solsona) ).

300 gr. de nata 35 % de greix.

 

 

EL.LABORACIÓ:

Igual que l’anterior entrada la podeu preparar el dia abans,  més ben dit l’heu de preparar el dia abans .

Posem la nata al foc, i li fem arrencar el bull. La treiem del foc i hi afegim 5 gr. del bolets i una mica de sal. Ho deixem reposar 24 hores.

Posem el brou al foc i li fem arrencar el bull, separem del foc i afegim els bolets. Ho triturem amb el minipimer, fins que quedi ben fi.

Colem la nata i treiem els bolets que hi hem deixat macerar.

Muntem la nata.

Posem en una tassa de cafè, millor de vidre que es vegi el capuccino, el brou amb els bolets i ho coronem amb la nata , igual que un capuccino.

Molt bò, fàcil  i original.

050

Anuncis