Us vaig dir que publicaria una altra recepta amb raïm i en aquest cas, dolça. Doncs aqui la teniu.

M’encanten els pastissos amb fruites a sobre o barrejades, o amb melmelada…..

Aquesta , igual que la de les guatlles, també es treta d’un bloc http://www.dulcesbocados.com/, que segueixo i m’agrada .

Quan vaig veure la recepta la vaig tenir que fer inmediatament ¡¡¡¡¡, vaig anar a comprar raïm moscatell ….i a fer-la. Veureu que es una recepta molt fàcil , el que més es tarda es a pelar i treure els pinyols del raím ¡¡¡¡¡

INGREDIENTS:

1/2 Kg. de raïm moscatell.

200 gr. de farina.

1/2 sobre de llevat Royal.

100 gr. de mantega.

150 gr. de sucre.

60 ml. d’oli.

1 taronja.

un pols de sal.

una culleradeta de’estracte de vainilla.

2 ous.

100 ml. de vi moscatell.

 

 

EL.LABORACIÓ:

Primer de tot treiem la mantega de la nevera , la tallem a trossets, i la deixem a temperatura ambient perque després la poguem treballar.

Mentres pelem i treiem les llavors dels grans de  raím. Els guardem.

Posem en un bol, la mantega, la ratlladura de la taronja, el sucre, el pols de sal i la vainilla, ho barregem tot amb les varetes elèctriques, fins que quedi una pasta ben fina.

Llavors tenim per un costat, la farina barrejada amb el llevat  tamisada i per l’altre els ingredients líquids,  l’oli i el vi. I anem tirant una mica de cada ingredient a la pasta anterior, o sigui farina , oli, farina, vi,farina……..tot barrejant amb les varetes.

Quan tinguem la massa feta , hi barregem la meitat dels grans de raïm amb espàtula .

Preparem un motlle, d’uns 20 cm. de diàmetre , folrat amb paper del forn. Hi tirem la preparació anterior i posem la resta dels grans de raím per sobre.

Ho posem al forn a 175º una hora o fins que ens surti el palillo net.

Ummmm, ara per berenar, amb un cafè i llet i mirant com plou ¡¡¡¡¡¡¡¡