Aquestes guatlles tenen dos històries , que us explicaré , més que res per donar una mica de rotllo a la recepta.

Hi ha un bloc que m’agrada molt, té unes fotos precioses i unes receptes que fan daler de fer absolutament totes ¡¡¡¡ http://mimithorisson.com/, aquesta es l’adreça per si voleu tafanejar. Doncs en aquest bloc vaig veure aquestes guatlles , pero més que la recepta em va fer daler les fotos, així que els hi vaig copiar més o menys . (les seves son millors….jo sóc simplement una afecccionada , sobretot fent fotos).

I l’altra història té a veure amb una de les meves mooooooooltes aficions, algun dia ja us en aniré parlant de la resta . Doncs bé, els diumenges vaig a jugar a pitch & putt , amb unes amigues, a Guissona , i al camp hi ha unes parres de raïm, que estant localitzades prop del forat , per nosaltres , més dificil del camp , el que hem d’atravessar un llac…..com que ens cauen moltes pilotes a l’aigua i hem de repetir el cop varies vegades ( no som gaire bones….), així que mentres unes tiraven , les altres ens varem entretenir a collir raïm, i fulles de parra, amb l’intenció de fer la recepta.

Així que a la tarda del diumenge, com que tenia 3 guatlles a la nevera,  el raïm i les fulles del camp de golf, vaig fer la recepta que feia uns quants dies que em voltava pel cap.

Espero que us agradi la recepta i sobretot les fotossssssssssssssss.

INGREDIENTS:

Guatlles, raïm, fulles de parra, cansalada viada tallada fina (el mateix nombre que guatlles tingueu), una ceba, 3 o 4 grans d’all, un tomaquet, un raig de conyac, sal i pebre.

EL.LABORACIÓ:

Farciu les guatlles (netes) amb uns quants grans de raïm, envolteu la guatlla amb un tall de cansalada i la fulla de parra, i lligueu-ho tot junt amb un fil.

Poseu una cassola amb oli al foc, quan estigui calent afegiu les guatlles que es rossegin una mica, i llavors ja podeu posar-hi la ceba , els grans d’all i el tomaquet, la sal i el pebre, deixeu que vagi fent el xup-xup, a mitja cocció tireu-hi el raig de conyac . Les heu de deixar coure fins que gairebé es desfan, si veiem que queda molt sec, podeu afegir meitat brou i meitat aigua.
A l’hora de servir-les , podeu posar grans de raïm per guarnir el plat.Fent el xup-xup……Presentació final. Espero que us hagi agradat.