Bonic eh????, doncs molt bó i fàcil de fer , animeu-vos a fer-lo i quedareu com uns senyor/es ¡¡¡¡¡¡¡¡
I ara es el temps , tenim carbasses, i bolets (?)…en el meu cas, ho he fet amb xampinyos, pero per aqui a Solsona ja es comencen a trobar llanegues (potser malaguanyades pel pastis???), de totes maneres penso que li donarien un gust perfecte. Si ho feu ja m’ho explicareu…doncs jo no sóc gaire afeccionada a mirar ( si, aqui a Solsona els anem a mirar…no a caçar) bolets.
Anem amb la recepta:
INGREDIENTS:
1 planxa de pasta de full, 1 carbassa 500 gr. ja pelada, 1 ceba, 1/4 de kg de bolets (xampinyons ….o els que hagueu trobat , també pot ser una barreja), 100 gr. de nous, 1/4 de kg de formatge cremós (tipus mascarpone o filadelfia, personalment m’agrada més el mascarpone), 100 gr. de formatge ratllat parmesà , un ou, herbes aròmatiques, sal i pebre.
EL.LABORACIÓ:
Talleu la carbassa , un cop pelada, a daus. Poseu-la en una safata al forn , amb herbes aromàtiques per sobre, sal , pebre i un raig d’oli. Introduim al forn uns 3/4 d’hora, fins que veiem que es comença a daurar.
Mentres sofregim la ceba , en una paella amb oli , i quan comenci a estar cuita hi afegim els bolets, esperem que es coguin els bolets i reservem.
Barregem en un bol , els formatges (mascarpone i el ratllat), les nous, una mica de nou moscada, la carbassa, i els bolets.
Ara preparem la pasta de full, l’estirarem amb el corró, hi farem una forma rectangular.Posarem la barreja anterior, en una meitat del rectangle i l’altra meitat , de la pasta de full, la tallarem oblicuament a tires, sense acabar de separar de la part que hi tenim la barreja. Amb aquestes tires taparem el farciment, ho pintem amb ou i cap al forn.
Quan veiem que està daurat, ja el tindrem al punt. I cap a taulà. ¡¡¡¡¡¡¡¡
Buenísima tu receta. Me ha encantado. La mezcla me gusta muchísimo y la verdad, que como bien dices empieza la época de setas, y se pueden poner diferentes tipos de setas. Un beso.
Muchas gracias por el comentario. Ahora a cocinarla y explicarme los resultados.¡¡¡, un beso.
Malaguanyades llanegues no, perquè aquest pastís ha d’estar boníssim!!
A viam si plou d’una vegada…
petonets
Ja comencen a fer-se rovellons…pero llanegues encara no…..aviat aviat…..gràcies pel comentari. un petó.
Em temo que aquest pastís queda bo amb qualsevol bolet!!! la veritat és que fa una pinta espectacular….
Jordi
vaaaaa, animat a fer-lo …i ens expliques els resultats……gràcies pel comentari.
Bon dia, per recomanació d’en Jordi (tot es bo el que l’olla cou) m’atreveixo amb aquest patís, ja us ho diré però pinta molt bé.
Oriol
Oriol, esperant impacient el resultat del pastis ¡¡¡¡¡¡, moltes gràcies pel comentari.
Leo que receta mas sencilla y a la vez mas especial. Esta la tengo que preparar si o ni.
Cuantas cosas tuyas me he perdido¡¡¡ Si no me llegan las actualizaciones mas que de vez en cuando. Pero cuando me llegan me pongo las botas.
Bss
Virginia “sweet and sour”
A probarla y a comenttarnosla¡¡¡¡¡ ya veras que està buenísima¡¡¡¡¡¡¡
Una altra recepta genial!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
gràcies a vosaltres per recopilar-les,. una abraçada.
Reblogueó esto en Celler-Adocse.