Bonic eh????, doncs molt bó i fàcil de fer , animeu-vos a fer-lo i quedareu com uns senyor/es ¡¡¡¡¡¡¡¡

I ara es el temps , tenim carbasses, i bolets (?)…en el meu cas, ho he fet amb xampinyos, pero per aqui a Solsona ja es comencen a trobar llanegues (potser malaguanyades pel pastis???), de totes maneres penso que li donarien un gust perfecte. Si ho feu ja m’ho explicareu…doncs jo no sóc gaire afeccionada a mirar ( si, aqui a Solsona els anem a mirar…no a caçar) bolets.

Anem amb la recepta:

INGREDIENTS:

1 planxa de pasta de full, 1 carbassa 500 gr. ja pelada, 1 ceba, 1/4 de kg de bolets (xampinyons ….o els que hagueu trobat , també pot ser una barreja), 100 gr. de nous, 1/4 de kg de formatge cremós (tipus mascarpone o filadelfia, personalment m’agrada més el mascarpone), 100 gr. de formatge ratllat parmesà , un ou, herbes aròmatiques, sal i pebre.

EL.LABORACIÓ:

Talleu la carbassa , un cop pelada, a daus. Poseu-la en una safata al forn , amb herbes aromàtiques per sobre, sal , pebre i un raig d’oli. Introduim al forn uns 3/4 d’hora, fins que veiem que es comença a daurar.

Mentres sofregim la ceba , en una paella amb oli , i quan comenci a estar cuita hi afegim els bolets, esperem que es coguin els bolets i reservem.

Barregem en un bol , els formatges (mascarpone i el ratllat), les nous, una mica de nou moscada, la carbassa, i els bolets.

Ara preparem la pasta de full, l’estirarem amb el corró, hi farem una forma rectangular.Posarem la barreja anterior, en una meitat del rectangle i l’altra meitat , de la pasta de full, la tallarem oblicuament a tires, sense acabar de separar de la part que hi tenim la barreja. Amb aquestes tires taparem el farciment, ho pintem amb ou i cap al forn.

Quan veiem que està daurat, ja el tindrem al punt. I cap a  taulà. ¡¡¡¡¡¡¡¡

Advertisements