Sembla que tot ho anomeno lassanya….pero una capa sobre l’altra de productes diferents, es una lassanya??, es un mil fulls??.Aquest li direm lassanya i la propera preparació mil fulls …..

Aquest es un plat d’estiu fresquet , que es el que ens convé ara mateix¡¡¡¡¡

Està fet amb pebrot vermell escalibat i sardines marinades, o sigui que coses fàcils i explicades anteriorment.

De totes maneres tornaré a explicar com es fa:

INGREDIENTS:

Sardines ( petites i ben fresques), sal , oli, vinagre, alguna herba.

Pebrot vermell.

Tomaquet fregit casolà.

EL.LABORACIÓ:

Primer de tot marinem les sardines , com a minim un dia abans. Hi treiem el cap i les espines i les posem per capes en un tuper, tal i com us vaig explicar en l’entrada de l’amanida de seitons. Sardines, sal , pebre , vinagre , herba i oli, quan tinguem totes les capes, acabar d’omplir d’oli fins que quedi tot tapat.

Escalibem els pebrots i quan estiguin freds els pelem.

Quan estiguin les sardines marinades i els pebrots a punt, agafem un recipient rectangular, per exemple un tuper i anem posant una capa de sardines i una de pebrots, ho tapem i ho posem al congelador, com a minim fins que quedi pres i sino ho podem treure una hora abans de servir-ho.

Ho desmotllem i tallem una mica els costats perque ens quedi ben pulit.

Fem les raccions i podem guarnir el plat amb uns topets de tomaquet fregit casolà.