Avui l’última recepta amb els carbassons, ja teniu per fer-ne una diferent gairebé cada dia de la setmana, entre les clàssiques i les que us he explicat.

Aquesta recepta es l’adaptació d’una que vaig trobar a  algún bloc…..pero no puc recordar quin¡¡¡¡¡¡¡ així que no en puc deixar constància.

INGREDIENTS:

1 planxa de pasta de full (en surten 6 peces), un manat d’esparrecs verds, 6 talls de formatge gouda, 6 talls de pera ,6 talls de carbassó i un ou.

EL.LABORACIÓ:

Poseu aigua a bullir, escaldeu-hi els esparrecs i després passeu-los per la paella amb una mica d’oli i a foc fort, saleu-los amb sal gruixuda.

Poseu una mica de farina sobre el taulell de la cuina i aprimeu la pasta de full amb el corró. Feu-ne sis trossos amb forma de triangle.

Poseu primer el carbassó tallat molt prim (amb la mandolina), a sobre el tall de formatge (també primet, que no es trenqui quan el cargolem), el tall de pera i per últim els esparrecs.

Feu-ne un paquet i pinteu-los amb ou.

Cobriu la safata del forn , amb paper i posar-ho al forn, a uns 200º. Quan estigui daurada la parta de full ja estarà cuit.

I ja tenim una altra recepta amb carbassó¡¡¡¡¡¡¡¡