Avui l’última recepta amb els carbassons, ja teniu per fer-ne una diferent gairebé cada dia de la setmana, entre les clàssiques i les que us he explicat.
Aquesta recepta es l’adaptació d’una que vaig trobar a algún bloc…..pero no puc recordar quin¡¡¡¡¡¡¡ així que no en puc deixar constància.
INGREDIENTS:
1 planxa de pasta de full (en surten 6 peces), un manat d’esparrecs verds, 6 talls de formatge gouda, 6 talls de pera ,6 talls de carbassó i un ou.
EL.LABORACIÓ:
Poseu aigua a bullir, escaldeu-hi els esparrecs i després passeu-los per la paella amb una mica d’oli i a foc fort, saleu-los amb sal gruixuda.
Poseu una mica de farina sobre el taulell de la cuina i aprimeu la pasta de full amb el corró. Feu-ne sis trossos amb forma de triangle.
Poseu primer el carbassó tallat molt prim (amb la mandolina), a sobre el tall de formatge (també primet, que no es trenqui quan el cargolem), el tall de pera i per últim els esparrecs.
Feu-ne un paquet i pinteu-los amb ou.
Cobriu la safata del forn , amb paper i posar-ho al forn, a uns 200º. Quan estigui daurada la parta de full ja estarà cuit.
I ja tenim una altra recepta amb carbassó¡¡¡¡¡¡¡¡
Aquesta la tinc que fer, primer perque se que m’agradará molt i segon perque tinc a la nevera pasta i la tinc que gastar si o si
T’ha quedat impressionant!!!!
Petons
gràcies Marina. Ja veuras que bons¡¡¡¡¡¡
Mmmmmmmm, ja m’acabes de rematar…
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
moltes gràcies pels comentaris i més gràcies per organitzar cada mes la recepta del 15….es un alicient per fer coses noves. un petó