La recepta d’avui de carbassó, es molt senzilla.
Serveix per acompanyar carn, peix, llegum….el que preferiu.
EL.LABORACIÓ.
Rentem els carbassons i els tallem a daus o trossos grans. En un bol posem les espècies que més en agradin en abundància, jo hi vaig posar pebre vermell dolç, una mica de pebre vermell picant, fonoll, orenga, pebre negre…..vosaltres mateixos.
Tirem els trossos de carbassó a dins el bol, i els rebossem amb les espècies.
Posem un paper per anar al forn sobre la safata, hi tirem una mica d’oli, coloquem els carbassons , hi tirem una mica de sal i cap al forn.
Quan estiguin rossos, ja els podem treure.
Fàcil , saludable i amb un gust un xic diferent.
Una recepta ben sana, que amb el toc de les espècies casa amb qualsevol carn o peix!
moltes gràcies, estic intentant eliminar fregits…..pero encendre el forn aquests dies també es un sacrifici, jajajaj.
El toc especiat ha de quedar genial!! A aquesta també m’hi apunto! jejeje
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra