Tal i com us vaig prometre la primera recepta amb melmelada de maduixes.

Es una recepta de magdalenes, pero hi podeu afegir el que vulgueu o el que us inspiri.

En aquest cas en vaig deixar algunes tal cual.

Unes altres les vaig banyar amb cobertura de xoxolata.

I per últim , les que vaig injectar , la melmelada de maduixes.

I ara la recepta de les magdalenes:

INGREDIENTS:

200 gr. de farina.

8 gr. de llevat químic.

1/2 culleradeta de canyella en pols.

ratlladura de llimona.

3 ous.

60. gr. de llet.

160 gr. de sucre moré.

190 gr. d’oli girasol o oliva suau.

un polsim de sal.

per espolsar un cop fetes: sucre glaç i canyella en pols.

EL.LABORACIÓ:

Tamisarem en un bol la farina, el llevat, la canyella, la ratlladura de llimona i ho barregem.

En un altre bol barrejarem amb les varilles els ous i el sucre. Hi afegirem la llet, l’oli i una  miqueta de sal, ho barregem. Ara es el moment de afegir-hi la barreja que haviam fet anteriorment amb la farina.

Posarem la pasta a la nevera, com a mínim una hora.

Escalfarem el forn a 250 º .

Treurem la barreja de la nevera la remenarem, i la posarem als motlles de magdalenes , omplir unes 3/4 parts del motlle.

Baixarem la temperatura del forn,a  200º i hi posarem les magdalenes, més o menys 15 minuts.

Les treurem del forn , i quan estiguin fredes les treiem del motlle, i ja podem banyar-les amb xocolata, injectar amb la màniga pastelera melmelada de maduixa o deixar-les tal i com estan.

També podem espolsar-hi per sobre el sucre glaç barrejat amb canyella.

Advertisements