Un altre pastís, fàcil, molt fàcil, pero en aquest cas es un pastis salat per menjar com entrant.

A casa ,ens agrada molt l’escalibada , a vosaltres , també?. Doncs aquest plat us agradarà.

Amb aquest ingredients en tenim per tots 5, i si en sobra una mica , deseguida vola de la nevera , cap a bcn, o el qui es queda a casa, per fer un berenar directament de la nevera.

INGREDIENTS:

3 pebrots vermells.

3 albergínies.

2 cebes.

1 paquet de pasta de full.

2 ous.

50gr. de nata líquida per cuinar.

100 gr. de formatge ratllat.

sal i pebre.

EL.LABORACIÓ:

Primer de tot escalibeu els pebrots, les albergínies i les cebes. Ja sabeu que es pot fer de moltes maneres, “cada maestrillo tiene su llibrillo” jejej. El qui tingui foc , es el millor, a les brases, que després té aquell gustet de brasa , boníssim ¡¡¡¡

En aquest cas , jo, com que no tinc foc, ni microones, que també hi ha gent que li fa, ho faig al forn.

Igual que les formes de coure escalibada, cada forn es un mon. En el meu, poso les cebes, les albergínies, i els pebrots , a les safates del forn, obro el foc per dalt i per baix, al màxim a partir del moment que hi poso la verdura i en 1 hora escassa, està cuit.

Deixem que es refredi l’escalibada fora del forn. I quan estigui fred  ho pelem tot.  Ho esqueixem , amb els dits mateix, a tires.

Agafem un motlle de pastís baixet i el folrem amb la pasta de full, en aquest cas li poso directament, sense pasar-hi el corró per sobre.

Escampem a sobre la pasta de full  l’escalibada que hem tallat anteriorment.

Batem els dos ous, hi afegim la nata i una mica de sal i pebre i ho tirem per sobre l’escalibada.

Espolsem per sobre el formatge ratllat i cap al forn, que tindrem encès previament , amb foc per dalt i per baix.

Quan veieu que es comença a daurar el formatge  es que ja està cuit, calculeu uns 20 minuts més o menys.

Anuncis