Avui una recepta pel cap de setmana , refrescant i lleugera , amb maduixes….m’encanten les maduixes, així que sempre em decanto per fer noves receptes amb maduixes.
Aquesta es molt fàcil, només cal tenir els ingredients a casa i es fa en un moment.
INGREDIENTS:
Fruita del temps, en aquest cas maduixes i pinya, pero podeu fer les combinacions que volgueu.
1 Pot gran de gelat de vainilla amb nous de macadamia , Häagen -Dasz.
1 ampolla de iogurt natural líquid, de litre, de la Fageda.
EL.LABORACIÓ:
Mentres dineu o sopeu, traieu el gelat del congelador i deixeu-lo fora, a temperatura ambient.
Talleu la fruita petitona i poseu-la en copes.
El moment que volgeu servir-lo, barregeu el iogurt amb el gelat, fins que quedi una crema .
Tireu-la per sobre la fruita i ja està ¡¡¡¡ eh que fàcil???
Mmmm!…..el gelat de vainilla pot ser sense nous de macadamia?….és per treure-li calories!……jajajaja………..no cal que em contestis!!!
Tu ho has dit: molt senzill! Però no per això no ha d’estar boníssim!! A casa sempre hi ha una caixa de maduixes a la nevera mentres n’és el temps. Demà és molt possible que també hi hagi una ampolla de iogurt líquid i un pot de gelat de vainilla… 😉
Espero que t’agradi ¡¡¡ per cert m’encanta el teu bloc…ja m’hi he subscrit ¡¡¡
Reblogueó esto en Celler-Adocse.