Aquest pastis de formatge i poma es molt, molt fàcil ¡¡¡¡ i boníssim ¡¡¡¡¡

Estic entossudida a fer fotos que em quedin rústiques, i vaig fer el pastís simplement per fer les fotos, bé proves de fotos. mentres es feia el pastís ja vaig començar a fer-ne.

I després de fer el pastís , encara més.

Un cop fet el pastís, en vaig portar un troç a lÀlba i al Marc, i els qui teniu facebook, ja vareu veure la foto que va penjar l’Alba….se’m va adelantar, amb tant d’èxit, que l’Ingrid va venir a demanar-me urgent la recepta ¡¡¡¡¡

Fins avui no m’hi he pogut posar.

Així que aqui va la recepta:

Ingredients:

1 paquet de pasta de full .

200 gr. de formatge mascarpone.

200 gr. de formatge philadelphia.

3 pomes golden.

1 cullerada de maizena.

80 gr. de sucre.

2 ous.

El.laboració:

En un motlle d’uns 30 cm. de diàmetre , que no sigui gaire fondo, hi posem paper d’anar al forn.  Després hi posem la pasta de full, la que jo vaig comprar , era de forma rodona , i li vaig posar tal cual.

Posem tots els ingredients ,menys la pasta de full i les pomes, en un vol i els barregem amb les varilles o si no en teniu amb el turmix. Tota aquesta barreja, la posem sobre la pasta de full.

Agafem les pomes , les tallem a grills finets i les anem posant sobre la barreja anterior.

Mentres escalfarem el forn a 200º. I quan tinguem el pastis preparat li posarem uns 30 o 40 minuts, vegeu que les pomes estiguin dauradetes.

Un cop tret del forn el podeu empolsar amb pols de canyella.

Estava bonissim ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡