Aquest pastis de formatge i poma es molt, molt fàcil ¡¡¡¡ i boníssim ¡¡¡¡¡
Estic entossudida a fer fotos que em quedin rústiques, i vaig fer el pastís simplement per fer les fotos, bé proves de fotos. mentres es feia el pastís ja vaig començar a fer-ne.
I després de fer el pastís , encara més.
Un cop fet el pastís, en vaig portar un troç a lÀlba i al Marc, i els qui teniu facebook, ja vareu veure la foto que va penjar l’Alba….se’m va adelantar, amb tant d’èxit, que l’Ingrid va venir a demanar-me urgent la recepta ¡¡¡¡¡
Fins avui no m’hi he pogut posar.
Així que aqui va la recepta:
Ingredients:
1 paquet de pasta de full .
200 gr. de formatge mascarpone.
200 gr. de formatge philadelphia.
3 pomes golden.
1 cullerada de maizena.
80 gr. de sucre.
2 ous.
El.laboració:
En un motlle d’uns 30 cm. de diàmetre , que no sigui gaire fondo, hi posem paper d’anar al forn. Després hi posem la pasta de full, la que jo vaig comprar , era de forma rodona , i li vaig posar tal cual.
Posem tots els ingredients ,menys la pasta de full i les pomes, en un vol i els barregem amb les varilles o si no en teniu amb el turmix. Tota aquesta barreja, la posem sobre la pasta de full.
Agafem les pomes , les tallem a grills finets i les anem posant sobre la barreja anterior.
Mentres escalfarem el forn a 200º. I quan tinguem el pastis preparat li posarem uns 30 o 40 minuts, vegeu que les pomes estiguin dauradetes.
Un cop tret del forn el podeu empolsar amb pols de canyella.
Estava bonissim ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Que bo!!!! m’encanta el pastís de formatge i el de poma, així que aquest deu estar de vici!! demà he de fer un pastís, aquest pot ser una molt bona opció, gràcieeees! Per cert, et queden molt bé les fotos 🙂
moltes gràcies¡¡¡¡¡ el pastís es un èxit assegurat. petons.
Té molt bon aspecte, segur que era boníssim!,……… el proper el vull tastar, més que res per confirmar-ho, jjajajajaja
el repetiré , per donar-te’l a tastar…..petons.
Jo ja estic preparant per fer-lo aquest dies de festa . Fa tant bona pinta. Ets un crack Leo. A casa meva ja diuen no ha penjat res la Leo aquesta setmana?? Desitjant de que k jo hi faci. Segur que no serà tant bo però ho intentarem.
segur que també et queda boníssim ¡¡¡¡¡, ja em diras el resultat. petons.
Hola, fa uns quants dies que he descobert el bloc i m’encanta!!!
avui he fet aquest pastís i ha estat un èxit total….voldria felicitar-te per aquesta iniciativa . T’aniré seguint …. moltes gràcies!!!
Moltes gràcies a tu, Elisabet . Me,n alegro que t,agrades. Prova el de xocolata i taronja també es molt fàcil i boníssim .
Reblogueó esto en Celler-Adocse.